Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Keurmerk webwinkelWij maken deel uit van een erkend leerbedrijf

Goedkope [ZOEKTERM] in [PLAATS]?

Schoonmaak-student regelt het voor u!Bent u op zoek naar een goede huishoudelijke hulp in [PLAATS]? Heeft u wel eens aan een schoonmaak student gedacht? Een schoonmaak student in [PLAATS] is flexibel inzetbaar, netjes, goed opgeleid en ook nog eens goedkoop. U geeft ons uw wensen en eisen door, wij gaan op zoek naar een passende hulp! Makkelijk, toch? Schrijf u snel in om dit door te geven.

Schoonmaakster aanvragen

Wat verdient een schoonmaakstudent?

Huishoudelijke hulp door studenten in [PLAATS] is niet duur. Zo betaalt u voor schoonmaakstudenten in [PLAATS] een vergoeding van slechts € 11,- per uur. Naast deze vergoeding voor de schoonmaakstudent betaalt u ons eenmalig een bemiddelingsbedrag. Hierover leest u alles op onze pagina over de vergoedingen.

Een schoonmaakstudent in [PLAATS]

Wilt u nu op zoek naar een schoonmaakstudent in [PLAATS]? Volg dan de onderstaande stappen:

  1. Vul het inschrijfformulier in;
  2. Klik op de activeringslink in de mail die u hebt ontvangen;
  3. Bekijk uw persoonlijke gegevens op de website onder het kopje 'Mijn overzicht';
  4. Dien een aanvraag in, geef aan hoeveel uur per week de schoonmaak student bij u dient te werken. Ook andere wensen kunt u hier opgeven;
  5. Lees de algemene voorwaarden;
  6. Verzend uw aanvraag, onze medewerkers gaan direct voor u op zoek;
  7. Plan een kennismakingsgesprek met de schoonmaakstudent.

Geen klik met de schoonmaakstudent? Geef dit dan bij ons aan, wij gaan direct op zoek naar een schoonmaakstudent in [PLAATS] die beter bij u past!

Direct op zoek naar een schoonmaakstudent in [PLAATS]? Vul dan nu het inschrijfformulier in, dien uw aanvraag in en wij gaan direct op zoek!

U kunt zich hier inschrijven