Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Wij zijn aangesloten bij MKB Keurmerk Wij maken deel uit van een erkend leerbedrijf

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Oegstgeest op 14-02-2012

Dienstverlening site:

Het klikte bijzonder goed met Lisa en zij is gisteren (na onze vakantie) voor het eerst geweest.

Omschrijving site:

Als een spontane intelligente studente

Door uit Zwolle op 07-02-2012

Dienstverlening site:

Kan hier nog niet veel van zeggen, maar tot nu toe tevreden

Omschrijving site:

snelle service

Door uit Zwolle op 05-02-2012

Dienstverlening site:

Prima,in dit korte tijd hebben jullie mij geholpen.ik vind geweldig!!

Omschrijving site:

een snelle manier van een vertrouwde persoon te vinden en wat ik minder van vind is dat ik kan mijn gegevens niet weer veranderen,bijv:omdat ik zwanger ben wil nu 2uur per week en zodra ik hoog zwanger ben wil ik meer uren.

Door uit Amsterdam op 05-02-2012

Dienstverlening site:

voldoet wel, hoor.

Omschrijving site:

als een website.

Door uit Alkmaar op 31-01-2012

Dienstverlening site:

prima

Omschrijving site:

zorgvuldig en snel

Door uit Hoogvliet op 27-01-2012

Dienstverlening site:

Goed en snel

Omschrijving site:

snel en makkelijk geregeld

Door uit Amstelveen op 25-01-2012

Dienstverlening site:

Prima

Omschrijving site:

Bemiddelaar in thuishulp voor jong, oud, gezinnen, alleenstaanden...

Door uit Utrecht op 06-01-2012

Dienstverlening site:

Prima; fijn dat na het 1e aanbod, waarbij de student niet kwam opdagen, direct een volgend aanbod volgde.

Door uit Bergschenhoek op 21-12-2011

Dienstverlening site:

Goed! Iedereen vindt het lastig om iemand te zoeken voor hulp in het huishuiden.. Een student gun je het extra geld! Super initiatief!

Omschrijving site:

snel, professioneel

Door uit Rotterdam op 14-12-2011

Dienstverlening site:

Handig. Snel. Kritiekpunt: in voorbeeldcontract (handig dat je dit kunt downloaden, trouwens) staat dat student 12.50 per uur gaat verdienen, terwijl op de site overal melding wordt gemaakt van 10.00. Verwarrend. Dan moet je toch nog onderhandelen. Dat was even vervelend.

Omschrijving site:

Bemiddelingssite, die mensen, die schoonmaakhulp zoeken, koppelt aan student, die daar werk in zoekt.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Dit is inmiddels aangepast

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!