Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Wij zijn aangesloten bij MKB Keurmerk Ecabo
  • Wijzig lettergrootte »
  • A
  • A
  • A

Hoe werkt het?Het aanvragen van een studentenhulp in de huishouding is erg eenvoudig. Op deze pagina vindt u de stappen uitgewerkt. 

  1. Vul het inschrijfformulier in. Geef hierbij uw persoonlijke gegevens op en voeg indien nodig opmerkingen toe.
  2. Zodra u ingeschreven bent, ontvangt u een bevestigingsmail. In deze mail staat een activeringslink, waarmee u uw persoonlijke account kunt activeren.
  3. Na activering van uw account kunt u op onze website in het menu op 'Mijn overzicht' klikken om uw persoonlijke gegevens te bekijken.
  4. Wanneer u een aanvraag in wilt dienen, kunt u aangeven voor hoeveel uur per week u een schoonmaak-student wilt en of deze aan een bepaalde leeftijdseis moet voldoen. Ook kunt u hier opgeven welke werkzaamheden de hulp uit dient te voeren en wat u verder van de hulp wenst.
  5. Voordat u een aanvraag gaat verzenden, dient u eerst onze algemene voorwaarden te lezen. Indien u hiermee akkoord gaat, wordt de aanvraag verzonden. Onze medewerkers zullen direct op zoek gaan naar een geschikte studenthulp in uw regio. Daarbij zullen zij altijd letten op de wensen die u heeft opgegeven.
  6. Als u een hulp toegewezen hebt gekregen, kunt u deze zelf bellen om een kennismakingsgesprek te plannen. U krijgt hierdoor de gelegenheid om de studenthulp te leren kennen. Wanneer er een klik is, maakt u een afspraak voor de eerste werkdag. Ook dient u in een contract vast te leggen met daarin wat de onderlinge afspraken zijn die u hebt gemaakt met de hulp. En is er geen klik? Dan zoeken wij kosteloos naar een nieuwe kandidaat.

Schrijf u hier in voor een studenthulp