Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Keurmerk webwinkelWij maken deel uit van een erkend leerbedrijf

Hoe werkt het?


Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 719 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Een schoonmaak student aanvragen doet u eenvoudig en snel. U hoeft zich enkel in te schrijven, wij doen de rest van het werk. U zult zien dat er binnen mum van tijd een schoonmaak student voor u gevonden is.

Schoonmaak student aanvragen

Het aanvragen van een studentenhulp in de huishouding doet u als volgt:

  1. Vul het inschrijfformulier in. Geef hierbij uw persoonlijke gegevens op en voeg indien nodig opmerkingen toe.
  2. Zodra u ingeschreven bent, ontvangt u een bevestigingsmail. In deze mail staat een activeringslink, waarmee u uw persoonlijke account kunt activeren.
  3. Na activering van uw account kunt u op onze website in het menu op 'Mijn overzicht' klikken om uw persoonlijke gegevens te bekijken.
  4. Wanneer u een aanvraag in wilt dienen, kunt u aangeven voor hoeveel uur per week u een schoonmaakstudent wilt. Ook kunt u hier opgeven welke werkzaamheden de hulp uit dient te voeren en wat u verder van de hulp wenst.
  5. Voordat u een aanvraag gaat verzenden, dient u eerst onze algemene voorwaarden te lezen. Indien u hiermee akkoord gaat, wordt de aanvraag verzonden. Onze medewerkers zullen direct op zoek gaan naar een geschikte studenthulp in uw regio. Daarbij zullen zij altijd letten op de wensen die u heeft opgegeven.
  6. Als u een hulp toegewezen hebt gekregen, kunt u deze zelf bellen om een kennismakingsgesprek te plannen. U krijgt hierdoor de gelegenheid om de studenthulp te leren kennen. Wanneer er een klik is, maakt u een afspraak voor de eerste werkdag. Ook dient u in een contract vast te leggen met daarin wat de onderlinge afspraken zijn die u hebt gemaakt met de hulp. En is er geen klik? Dan zoeken wij kosteloos naar een nieuwe kandidaat.

Schrijf u hier in voor een studenthulp