Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Keurmerk webwinkelWij maken deel uit van een erkend leerbedrijf

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 7.6

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Callantsoog op 09-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Gewoon oplichters Een schoonmaker nog nooit gezien of geweest Moest ik achteraf nog een factuur betalen daarna een mail gestuurd Antwoord terug ja helaas toch betalen! Weer een mail Toen een incasso hebben ze gestuurd met 44 aan extra kosten Ontzettend kinderachtig Heb het betaald maar raad het mensen af

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wij hebben u een kandidaat voorgesteld, waarmee u bemiddelingskosten aan ons verschuldigd bent. Vervolgens heeft u deze kosten niet tijdig voldaan, ondanks 3 herinneringen en 1 aanmaning. De factuur wordt dan inderdaad doorgezet naar incasso, waarbij incassokosten in rekening worden gebracht.

Door uit Krimpen aan den IJssel op 31-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Twee die niet kwamen opdagen bij de eerste kennismaking, en de derde die niet wist hoe ze schoon moest maken. 50 euro down the drain.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Daarnaast heeft u via ons een jaar garantie. In deze periode kunnen wij zonder extra kosten voor u opzoek blijven.

Door uit Amsterdam op 13-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb een slechte ervaring met schoonmaakstudent. Ik kreeg een naam en telefoonnummer van een schoonmaker. Ik zou gebeld worden, dagen gewacht, geen telefoon gekregen. Dit aangegeven, en dat ik niet betaal voor een telefoonnummer. Daarna excuus app gekregen van de schoonmaakstudent, maar toen was het al te laat voor mij. Daarna dik dossier opgebouwd van de diverse aanmaningen tot betaling, wat ik uiteraard beslist niet ga doen. IK BETAAL NIET VOOR EEN NAAM EN TELEFOONNUMMER. En ik wens niet gestalkt te worden door een organisatie die mij nu opeens 2 x een email stuurt, o.a. deze email en een email dat de schoonmaakstudent bij mij gewerkt heeft????

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

We vinden het erg vervelend en jammer dat u ontevreden bent over zowel over dienst als onze service. Echter doen we zoveel mogelijk ons best u te kunnen helpen aan een fijne huishoudelijke hulp. De factuur leveren wij met de gegevens van de eerste kandidaat op dat moment gaat ook uw garantie in. Wij hebben u dan ook meerdere kandidaten aangeboden en kunnen wij niet voor u opzoek blijven indien u niet bereid bent de factuur te voldoen. Inmiddels hebben wij het probleem al met u opgelost en betreuren het dat u alsnog ontevreden bent.

Door uit Hulsberg op 26-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er is snel op mijn vraag ingegaan. goede follow-up.

Door uit Numansdorp op 25-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nette hulp met inzicht in het werk. Genoeg werkervaring

Door uit Heerhugowaard op 19-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Tevreden over service. Kandidate voldoet aan wensen.

Door uit Amersfoort op 19-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er is snel een match gevonden. Vandaag kennis gemaakt. En er is een goede klik. Volgende week beginnen. Super.

Door uit Rotterdam op 21-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

in afwachting éérste werkdag.

Door uit Rotterdam op 17-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Super deze samenwerking

Door uit Nijkerkerveen op 17-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Goedemorgen, Helaas viel mijn match wel tegen naar mijn verwachting. Ik verwachtte een nederlandse studente die een bijbaantje had met het schoonmaken. Mijn match bleek een buitenlandse vrouw te zijn die haar kleine dochtertje mee had op de kennismaking en ook bij de eerste schoonmaakbeurt. Daarnaast is haar nederlands minimaal waardoor er misverstanden ontstaan. Ik zou graag nog een nieuwe match aangeboden krijgen.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Erg vervelend dat het zo is verlopen. Wij zullen uiteraard voor u verder zoeken.

Door uit Assen op 10-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

tevreden, snelle match en geschikte kandidaat.

Door uit Sint Jansteen op 30-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Schoonmaakstudent heeft nog veel begeleiding nodig maar is van goede wil.

Door uit Eindhoven op 27-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede service

Door uit Meppel op 25-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ingeschreven en binnen een dag een schoonmaakster.

Door uit Nijmegen op 25-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het lijkt alsof we makkelijk aan een goede hulp zijn gekomen op deze manier. Even kijken hoe ze zodadelijk ook echt werkt

Door uit Maastricht op 23-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De kosten waren voor mij niet echt duidelijk. Na aanleiding daarvan beter moeten lezen.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend dat dit niet voor u duidelijk was. Op de website en in de voorwaarden alvorens de aanvraag wordt ingediend, staan de kosten voor de bemiddeling vermeld. Ik zie wel dat er inmiddels een contract is aangemaakt met een hulp. Hopelijk leidt dit tot een langdurige samenwerking.

Door uit Groningen op 19-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

-

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!