Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Wij zijn aangesloten bij MKB Keurmerk Ecabo
  • Wijzig lettergrootte »
  • A
  • A
  • A

Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Enschede op 19-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel

Door uit Kampen op 18-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik heb even zonder hulp gezeten, maar ben blij dat ik een nieuwe heb gevonden.

Door uit Vlaardingen op 17-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

wel goed, maar van de faktuur begrijp ik niet veel.

Door uit Soest op 16-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Via deze site kwam ik op mijn hulp. We hebben kennis gemaakt en zij gaat binnenkort aan de slag bij ons. Ik kan dus nog niet zoveel zeggen over haar dienst. De site ziet er verder redelijk oudewets uit en soms als ik iets wilde doorgeven, deed de site het niet.

Door uit Ede op 13-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel geregeld en goede match

Door uit Tilburg op 05-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De organisatie heeft wat gebreken. Na 2 schoonmaaksters toegewezen gekregen die beide niet kwamen opdagen, gelukkig een vriendelijke nummer 3 toegewezen gekregen.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Helaas kan het voorkomen dat het langer duurt dan gehoopt. We zijn blij dat drie keer scheepsrecht was:)

Door uit Schiedam op 02-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De 'organisatie' vindt dat er betaald moet worden voor diensten die in de praktijk niet geleverd zijn. Als ze zeggen 'u betaalt 50 euro indien er een match is ...' moet je sowieso betalen ... ongeacht of jij ook ja of nee zegt ... tegen die zogenaamde 'match'. Houdt er dus rekening mee dat als je jezelf inschrijft, je linksom, rechtsom, 50 euro kwijt bent! Ik ben er helaas ingetrapt :(

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Heel jammer dat u er zo over denkt. Wanneer u ons de opdracht geeft om voor u aan het werk te gaan, worden hier ook kosten voor gemaakt. Ook dat wordt in de voorwaarden toegelicht. Wanneer er geen match is, zoeken wij zonder bijkomende kosten verder. Als u besluit om helemaal niets met onze diensten te doen, en dus geen contact op te nemen met de hulp, kan de factuur niet zo maar worden ingetrokken.

Door uit Amsterdam op 30-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

U koppelt mij aan 1 student zonder reviews, graag zou ik een keuzemogelijkheid krijgen om een geschikte schoonmaakstudent te selecteren.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

De referenties van de hulpen zijn te overleggen tijdens een kennismakingsgesprek. De kennismaking vinden wij één van de belangrijkste onderdelen in het bepalen of er een klik is tussen u en een kandidaat. Daarom stellen we één kandidaat tegelijk voor. Als tijdens de kennismaking blijkt dat er geen klik is, zoeken we zonder bijkomende kosten verder naar een geschikte hulp!

Door uit Nijmegen op 26-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Een paar dagen na mijn inschrijving had ik al een 'match' met een schoonmaakster. Inmiddels is ze al begonnen. Fijn dat dit zo snel werkt!

Door uit Enschede op 21-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De overdracht richting schoonmaakster was wat onduidelijk, hadden nog onwennigheid met functie van elkaar en aanstelling.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!