Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Wij zijn aangesloten bij MKB Keurmerk Wij maken deel uit van een erkend leerbedrijf

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Maastricht op 31-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Een goede kandidaat gevonden, dus top

Door uit Enschede op 29-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goedemorgen, aller eerst wil ik zeggen zoals hierover vermeld dat jullie service gewoon goed is en dat ik snel iemand toegewezen krijg als ik er om vraag. nu het probleem : ik ben nu al een aardige tijd ingeschreven bij jullie en er is tot dusver nog maar 2 keer door iemand van jullie mijn huis deels schoongemaakt. de rest heb ik allemaal zelf moeten doen. ik in het begin iemand gehad die na 2 keer niet meer op kwam dagen. daarna heb ik iemand gehad die niks meer van zich liet horen.. de 3e liet ook niks van zich horen en nu ben ik bij de laatste waarbij ze vorige week bij mij is geweest om kennis te maken. dit ging allemaal goed en ze zou vorige week beginnen maar ik krijg zoals al die anderen haar ook niet meer te pakken. ik ben er nu toch wel aardig klaar mee.. ik kan niet optimaal gebruik maken van jullie schoonmaaksters maar ik betaal daar wel geld voor. ik wil jullie ook vragen om wellicht contact met mij op te nemen om dit eens te bespreken. ik hoor graag van jullie

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend om te lezen dat het niet naar wens is verlopen. We proberen te allen tijd een geschikte kandidaat voor u te vinden die voldoet aan uw eisen. Inmiddels hebben we ook al een aantal kandidaten aan u voorgesteld. Door het leveren van de gegevens van de hulpen en het zoeken naar geschikte kandidaten is er een factuur ontstaan. U heeft nog altijd recht op uw jaar garantie, binnen die tijd gaan we geheel kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe kandidaat. Indien u graag verder met ons in gesprek wilt gaan zijn we hiervoor telefonisch bereikbaar.

Door uit Amersfoort op 24-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Duidelijke communicatie, snelle service.

Door uit Alkmaar op 24-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

We hebben sinds het voorjaar nu al de vierde schoonmaakster. Of de levensplanning veranderd, of ze zochten maar iets voor de zomer, of de stagetijden zijn veranderd. Ze makten meestal wel goed schoon. Ze gaven echter ook allemaal aan 10 Euro vrij laag te vinden, vooral omdat ze hiervan ook nog moeten iets afgeven. Dat helpt natuurlijk niet voor de motivatie. Ik vindt het iets te veel wisseling.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wat jammer om te lezen dat de doorloop bij u zo hoog is. We vragen de hulpen namelijk wel om te bevestigen voor minimaal een jaar beschikbaar te zijn. Voor studenten is dit soms wellicht moeilijk in te schatten. Wij kunnen hier helaas niet voor controleren, daarom bieden we u ook de garantie van één jaar. Verder kan u indien gewenst natuurlijk altijd meer betalen per uur. Als u dat wil kan u dat doorgeven aan ons zodat wij dit kunnen aanpassen in het systeem.

Door uit Leeuwarden op 17-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel nieuwe kandidaten.

Door uit Amersfoort op 15-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

prettige kennismaking; zij moet nog aan het werk.

Door uit Doetinchem op 09-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het liep niet echt soepel Maar vandaag is het toch gelukt. Fijn

Door uit Rotterdam op 09-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

uiteindelijk bij de derde een match

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Fijn om te lezen dat er bij de derde kandidaat een klik is. Wij wensen u een prettige samenwerking toe met uw hulp.

Door uit Baarn op 08-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Carmel deed altijd haar best. Deze zomer is ze niet geweest (in augustus en september). Aangezien mijn lidmaatschap is geëindigd gelieve u geen overzichten meer te sturen. Met vriendelijke groet, Kitty Verwey

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Fijn om te lezen dat u zo te spreken was over uw hulp. U kunt zich uitschrijven via uw account.

Door uit Arnhem op 06-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De eerste schoonmaak student kwam na toch een goed eerste contact niet opdagen , daarna duurde het een maand voordat ik iemand anders toegewezen kreeg ( en dat vond ik veel te lang ) Gelukkig nu iemand met wie ik een goede klik lijk te hebben ! Volgende week begint ze bij ons, we gaan het zien

Door uit Maastricht op 04-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Top

Door uit Assen op 01-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel goed

Door uit Wageningen op 25-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik vind het fijn dat het op deze manier geregeld kan worden.

Door uit Nijmegen op 25-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

We kregen een snelle match. Hopelijk zal de dienstverlening van de schoonmaker zelf ook goed zijn

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!