Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Keurmerk webwinkelWij maken deel uit van een erkend leerbedrijf

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 7.7

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Maastricht op 03-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

2x selectie student, die niet reageren op mail of app en bij telefoontje Hoorn erop gooien. Dit gemaild naar schoonmaak-student maar standaard voorgevormd antwoord terug. Bij reminder mails ivm lang uitblijven van voorstel nieuwe kandidaat ‘toevallig’ altijd < 24 uur nieuwe kandidaat gevonden.Geen aanrader deze site.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Wij doen zoveel mogelijk ons best om u snel te kunnen voorzien van een hulp die past bij uw wensen eisen. Bedankt voor uw feedback.

Door uit Zeist op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De hulp door schoonmaakstudent geadviseerd doet het werk op een uitstekende manier. Ook wordt de administratieve afwikkeling goed verzorgd.

Door uit Vleuten op 28-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Afspraak gemaakt met schoonmaakhulp, zit te wachten, komt niet. Nieuwe afspraak gemaakt,krijg bericht dat ze niet komt. Slechte ervaring.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Erg vervelend dat de hulp de afspraak niet is nagekomen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij bieden u een jaar garantie waarin wij zonder extra kosten verder kunnen zoeken.

Door uit Vlaardingen op 26-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nog geen lange ervaring.maar de eerste dag ging prima.gezellig gepraat enzo...

Door uit 's-Gravenhage op 24-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Schoonmaker werkt hard, zonder pauzes. Leert snel, veel eigen initiatief, prima Iedere veertien dagen een extra beurt voor één ruimte.

Door uit Vlaardingen op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Als de student niet meer kan werken krijg je na paar weken een nieuwe die is net zo goed als die die je gewent bent .

Door uit Amsterdam op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

hardwerkend , doortastend ,vaardig ,flexibel met goede inzet kortom aardige schoonmaker- zeer tevreden .

Door uit Alkmaar op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Jullie hebben snel iemand gevonden. En die persoon doet het goed en kunnen goed met elkaar opschieten

Door uit Hardenberg op 13-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Telefoonnummer gekregen pakt niet op maar moet wel 50 euro betalen. Betaal je niet krijg je een deurwaarder maar verder geen andere schoonmaakster. Zeker niet doen trap er niet in

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend dat u het zo ervaart. Echter hebben wij na het voorstellen van de hulp niets meer van u vernomen. Wij hebben dan ook nooit de mogelijkheid gehad om voor u verder te zoeken. Wij hebben tussentijds wel gemaild voor een update maar niets van u gehoord. Had u dit tijdig doorgegeven hadden wij voor u verder zoeken.

Door uit Oegstgeest op 12-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb contactgegevens van meerdere mogelijke hulpen ontvangen. Na whatsapp of mailcontact ook afspraken gemaakt voor een kennismaking. Helaas zijn geen van de hulpen op komen dagen, sommigen met een (te late) afzegging, sommigen zonder enig bericht. Ik heb met degenen die de eerste afspraak af hadden gezegd een nieuwe afspraak gemaakt om het nog een kans te geven maar ook hier kwam de hulp vervolgens niet op dagen. Waardeloos platform op deze manier en de bemiddelingskosten zeker niet waard. Deze worden echter wel in rekening gebracht omdat er contactgegevens zijn verstuurd, ik kan echter zo nooit een match vinden...

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over onze service. De kandidaat heeft ons ook aangegeven beschikbaar te zijn. Hier gaan wij dan ook vanuit. We betreuren het dat de kandidaat niet is komen opdagen. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede matcht te maken. U heeft aangegeven te willen stoppen. Echter geven wij een garantie op de aanvraag zodat wij zonder extra kosten voor u opzoek kunnen blijven. Mocht u zich bedenken horen we het dan ook graag van u.

Door uit Venlo op 11-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Bemiddelings kosten vragen, terwijl de betreffende persoon zo genaamd al af wees, lijkt eerder op een nep bedrijf wat ik eerder heb mee gemaakt. Bellen mensen die geld krijgen, natuurlijk hebben ze al iets of zijn gestopt en jij moet hun dan afwijzen, wat een zware oplichting dan! Hun zeggen dan zo genaamd te hebben bemiddeld terwijl de poetser gestopt is. Eerlijk alles delen, hij krijgt betaald voor zijn naam mis bruik en de nep bemiddelaar de rest. Gaat wel vaker zo en komen ermee weg!

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

We vinden het erg jammer dat u zo negatief bent over de dienst die wij hebben geleverd. Wij maken het mogelijk om vanuit uw stoel een aanvraag in te dienen. Met de aanvraag geeft u ons een opdracht om voor u opzoek te gaan. Wij zoeken vervolgens een kandidaat met de door u opgegeven eisen/wensen. Uiteraard zullen wij ons best doen om u alsnog zo spoedig mogelijk te voorzien.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!