Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 6.7

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Enschede op 12-02-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Communicatie en beloftes waarmaken

Door uit Leiden op 26-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

strak en simpel

Door uit Westerhoven op 24-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Slechte ervaring met deze site. Regelen inderdaad binnen 3 dagen een hulp zodat je kunt gaan betalen. Waar je overigens een heel jaar aan vast zit! Vervolgens maak je heel leuk een afspraak, komt de poetshulp niet opdagen. De volgende hulp die ze voorgesteld hebben kwam pas 1,5 week later en voldeed niet aan mijn eisen. Na deze ervaring proberen op te zeggen waarvan je geen bevestiging krijgt of het gelukt is. Dus geen idee of het gelukt is. Al met al gewoon een klote bedrijf. En ga er zeker niet mee in zee want je wordt opgelicht waar je bij staat. Trap er niet in!!

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over zowel de kandidaat als onze dienst. Echter dient u dit te zien als 2 aparte zaken. Gezien wij geen garantie kunnen geven op de kwaliteit van een hulp. Indien uw hulp u niet bevalt zoeken wij binnen uw garantie onbeperkt een nieuwe kandidaat voor. Uiteraard is het dan ook mogelijk om aanvullende eisen/wensen te stellen aan uw aanvraag zodat wij een goede hulp aan u kunnen voorstellen.

Door uit Helmond op 19-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Pure oplichterij. Geen goed woord over te melden. Uw kandidaten reageren niet of nauwelijks. Jullie brengen geld in rekening en ik heb niet eens een schoonmaker kunnen vinden.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent over onze dienst en service. Echter hebben wij u meerdere malen een bericht gestuurd over de openstaande rekening. Daarnaast hebben wij bemiddeld tussen u en een hulp. Dat u heeft besloten om niet met de hulp in zee te gaan betekent niet dat wij niet hebben geleverd. Mocht u zich bedenken zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u. Uiteraard doen wij ons best om alle aanvragen te kunnen vervullen.

Door uit Eindhoven op 19-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Je zit gelijk aan een contract vast van min. 6 maanden. Hou hier rekening mee

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bedankt voor uw review. Het klopt dat wij werken met een schoonmaak abonnement.

Door uit Den Bosch op 16-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Helvoirt op 10-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goede en duidelijke informatie rondom contract en facturatie.

Door uit Almelo op 23-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb mij niet aangemeld voor de bemiddeling van deze organisatie. Toen ik een mail en rekening ontving heb ik dit kenbaar gemaakt. Maar hier viel niet over te praten. Vanzelfsprekend heb ik geen hulp gevraagd voor mijn huishouding. De rekening blijft komen en de toon is allesbehalve vriendelijk. Nu wordt er gedreigd met de deurwaarder. Ik ben bedonderd door iemand. Ik voel mij ook de dupe door deze organisatie die niet open staat voor mij.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Spijtig om te zien dat u dit op deze wijze ervaren heeft. Er is namelijk een aanvraag gedaan bij ons met het mailadres waar u mee mailt, vervolgens is er een activatielink gestuurd naar ditzelfde mail adres. Deze link is gebruikt om een aanvraag in te dienen. Vervolgens zijn wij in opdracht van dit account op zoek gegaan naar een schoonmaker en hebben zelfs een hulp aangeboden. Hierbij hebben wij kosten gemaakt, vandaar de factuur. Wij hebben geprobeerd u tegemoet te komen in de kosten voor meer dan drie kwart van de kosten, terwijl wij er niks aan kunnen doen dat er blijkbaar iemand toegang heeft tot uw mailadres. Wij hopen alsnog een reactie te ontvangen op ons aanbod voor een tegemoetkoming in de kosten van 11 november.

Door uit 's-Gravenhage op 14-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Waardeloos zijn al die mensen die jullie sturen. Lees eerst de vraag en kijk of je iemand geschikt kan leveren en neem daarna de aanvraag.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de aangeboden kandidaten. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede match te maken met de door u opgegeven eisen en wensen. Mits de hulpen u niet bevallen zien wij graag uw aanvullende eisen en wensen tegemoet om een nieuwe kandidaat aan u voor te stellen.

Door uit Krimpen aan den IJssel op 14-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snelle respons en invulling van de vacature

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!