Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Keurmerk webwinkelWij maken deel uit van een erkend leerbedrijf

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 7.6

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Nijmegen op 16-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Jammer dat ik verplicht was 1 ster te geven, dat is deze organisatie echt niet waard. Onduidelijke voorwaarden, slechte communicatie, en als ik al als zeer ontevreden klant telefonisch probeer tot een schikking te komen (de helft betalen voor een dienst die ik niet heb afgenomen) word ik onprettig en onprofessioneel te woord gestaan waarbij mij van alles verweten wordt, er onwaarheden worden verteld en er niet naar mijn kant van het verhaal geluisterd wordt. NIET MEE IN ZEE GAAN!

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wij hebben uw aanvraag voor u in behandeling genomen een schoonmaak student voor u te zoeken. Daarnaast hebben wij u een voorstel gedaan. Hiermee is de factuur ontstaan. Indien de hulp niet past bij uw wensen of eisen kunt u aanvullende eisen/wensen stellen aan uw aanvraag. Wij gaan dan zonder extra kosten voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat. Daarnaast staan onze voorwaarden vermeld op onze website. Mocht u zich bedenken zoeken wij graag een nieuwe hulp voor u.

Door uit Utrecht op 04-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Aanlevering van kandidaten gaat traag en vervolgens komen kandidaten niet opdagen op gemaakte kennismakingsafspraken (de eerste meerdere keren met diverse smoezen en de tweede zonder enig bericht). Dit werkt dus niet. Mede op basis van andere reviews (hier en op andere sites) valt te zien dat dit een patroon is. Er wordt getraineerd waardoor je gefrustreerd afhaakt. Bemiddelingskosten moeten ook betaald worden zonder match.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

We vinden het vervelend om te lezen dat de aangeboden kandidaten niet zijn komen opdagen. De kandidaten geven ons namelijk zelf aan beschikbaar te zijn. Wij gaan hier dan ook vanuit. Wij proberen een snelle en effectieve dienst te leveren. Echter zijn wij wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen. Wij beiden u een jaar garantie met de eenmalige bemiddelingskosten. Wij blijven dan ook graag voor u opzoek!

Door uit Leiden op 08-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb 3x iemand voorgesteld gekregen. De eerste reageerde niet, de tweede kwam niet opdagen op de eerste afspraak en nummer 3 maakte wel heel erg met de Franse slag schoon en sloeg de helft over. De zoektocht kost op deze manier veel te veel tijd. Ik ga niet een vierde poging proberen

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Erg jammer om te lezen dat het zo is verlopen. Wij doen uiteraard ons uiterste best om een betrouwbare hulp voor te stellen. Indien het schoonmaken niet geheel naar wens verloopt, raden wij ten alle tijden aan in gesprek te gaan met de hulp. Zo weet de hulp wat u van haar verwacht en kan zij zichzelf ook verbeteren.

Door uit Nieuw-Roden op 15-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Slechte service

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

We vinden het jammer dat u onze service als slecht heeft ervaren. Graag hadden wij een toelichting van u ontvangen om onze service te kunnen verbeteren.

Door uit Barendrecht op 02-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Wij wachten alweer een week op een nieuwe kandidaat!! Met de eerste lukte dit ook al niet!!! We zijn benieuwd!!

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wij doen ons best u zo snel mogelijk te voorzien van een kandidaat. Dit kan soms even duren in verband met de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving.

Door uit Apeldoorn op 03-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik beveel het bedrijf niet aan. Het concept zou goed kunnen werken, met wat aanpassingen. Ik denk, wanneer er geen kink in de kabel komt, het nu ook prima werkt. Echter wanneer de student zich terugtrekt heb je echt pech, dan betaal je wel bemiddelingskosten (want je hebt een naam gekregen) maar de student komt niet. Gezien het studenten zijn zal dit wel eens vaker gebeuren verwacht ik. Ik heb het hele gesprek (whats app) met mijn student doorgestuurd naar Zeliha (contactpersoon) maar hier wordt niet inhoudelijk op gereageerd behalve dan dat er betaald moet worden. Ik begrijp dat er regels zijn maar ik mis een stukje redelijkheid hierin. Ik heb aangegeven het eerlijker te vinden de student voor de extra kosten op te laten draaien, natuurlijk alleen wanneer de student zich zelf gelijk terug trekt (in mijn geval nog voordat er ooit een ontmoeting was). Er is wel aangeboden dat er nog doorgezocht wordt binnen de garantietermijn, maar het hele verhaal heeft voor mij een beetje een nare nasmaak gekregen. Daarbij duurde het lang voordat deze student gevonden was. Al met al was het voor mij geen goede ervaring.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

We betreuren het om te lezen dat u niet tevreden bent over onze dienst. Echter heeft mijn collega u aangegeven dat u zich kunt beroepen op de garantie. De kandidaat heeft ons laten weten beschikbaar te zijn. Indien de kandidaat onverhoopt afziet van de aanvraag zoeken wij graag een nieuwe kandidaat binnen uw garantie. Dit hebben wij u dan ook aangegeven. Daarnaast staan onze kosten aangegeven op onze site. Wij berekenen eenmalige bemiddelingskosten. Uiteraard streven wij naar een succesvolle match. We vinden het jammer dat u naar aanleiding van het gedrag van de hulp heeft beoordeeld. Mocht u zich bedenken blijven wij uiteraard graag voor u opzoek!

Door uit 's-Gravenhage op 03-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Alles keurig voor elkaar en volgens afspraak. En de tips voor de kennismaking waren perfect en het contract opstellen met behulp van een voorbeeld... fantastisch! Heel fijn!

Door uit Callantsoog op 09-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Gewoon oplichters Een schoonmaker nog nooit gezien of geweest Moest ik achteraf nog een factuur betalen daarna een mail gestuurd Antwoord terug ja helaas toch betalen! Weer een mail Toen een incasso hebben ze gestuurd met 44 aan extra kosten Ontzettend kinderachtig Heb het betaald maar raad het mensen af

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wij hebben u een kandidaat voorgesteld, waarmee u bemiddelingskosten aan ons verschuldigd bent. Vervolgens heeft u deze kosten niet tijdig voldaan, ondanks 3 herinneringen en 1 aanmaning. De factuur wordt dan inderdaad doorgezet naar incasso, waarbij incassokosten in rekening worden gebracht.

Door uit Krimpen aan den IJssel op 31-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Twee die niet kwamen opdagen bij de eerste kennismaking, en de derde die niet wist hoe ze schoon moest maken. 50 euro down the drain.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Daarnaast heeft u via ons een jaar garantie. In deze periode kunnen wij zonder extra kosten voor u opzoek blijven.

Door uit Amsterdam op 13-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb een slechte ervaring met schoonmaakstudent. Ik kreeg een naam en telefoonnummer van een schoonmaker. Ik zou gebeld worden, dagen gewacht, geen telefoon gekregen. Dit aangegeven, en dat ik niet betaal voor een telefoonnummer. Daarna excuus app gekregen van de schoonmaakstudent, maar toen was het al te laat voor mij. Daarna dik dossier opgebouwd van de diverse aanmaningen tot betaling, wat ik uiteraard beslist niet ga doen. IK BETAAL NIET VOOR EEN NAAM EN TELEFOONNUMMER. En ik wens niet gestalkt te worden door een organisatie die mij nu opeens 2 x een email stuurt, o.a. deze email en een email dat de schoonmaakstudent bij mij gewerkt heeft????

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

We vinden het erg vervelend en jammer dat u ontevreden bent over zowel over dienst als onze service. Echter doen we zoveel mogelijk ons best u te kunnen helpen aan een fijne huishoudelijke hulp. De factuur leveren wij met de gegevens van de eerste kandidaat op dat moment gaat ook uw garantie in. Wij hebben u dan ook meerdere kandidaten aangeboden en kunnen wij niet voor u opzoek blijven indien u niet bereid bent de factuur te voldoen. Inmiddels hebben wij het probleem al met u opgelost en betreuren het dat u alsnog ontevreden bent.

Door uit Hulsberg op 26-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er is snel op mijn vraag ingegaan. goede follow-up.

Door uit Numansdorp op 25-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nette hulp met inzicht in het werk. Genoeg werkervaring

Door uit Heerhugowaard op 19-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Tevreden over service. Kandidate voldoet aan wensen.

Door uit Amersfoort op 19-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er is snel een match gevonden. Vandaag kennis gemaakt. En er is een goede klik. Volgende week beginnen. Super.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!