Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Wij zijn aangesloten bij MKB Keurmerk Ecabo
  • Wijzig lettergrootte »
  • A
  • A
  • A

Ervaringen van onze klanten

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Groningen op 29-01-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Alles ging naar wens.

Door uit Tilburg op 26-01-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

bemiddeling voor een witte werkster

Door uit Eindhoven op 30-12-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Doordat mevr langer in ziekenhuis verbleef dan vooraf verwacht was en afspraken in het ziekenhuis, start de hulp deze week en anders volgende week. Dus ik kan nog geen oordeel geven.

Door uit Deventer op 19-12-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ogenschijnlijk goede hulp gevonden (moet nog beginnen). Het heeft wel even geduurd

Door uit Haarlem op 11-12-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

goede site, goed opgezet, heel handig

Door uit Leeuwarden op 23-11-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een kandidaat die binnen een week kon starten

Door uit Woerden op 22-11-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

snelle reactie

Door uit Bolsward op 13-11-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een kandidaat gevonden! Nu kijken hoe het verder gaat. maar tot nu toe tevreden.

Door uit Ede op 06-11-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Netjes geregeld, met de persoon die als eerste zou komen kregen we opeens geen reactie meer van, we kregen binnen een paar dagen een ander contact wat klikt

Door uit Apeldoorn op 31-10-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Veel goede marketing teksten, maar ik begrijp nu pas wat het woord student hier betekent. Het komt er op neer dat de klant de opleider is. Ik kreeg iemand die echt geen enkele ervaring had. En na de tweede keer "in training" te zijn, besloot de student er toch maar liever mee te stoppen. Bovendien moet je een contract tekenen met de student, ontvang je facturen van het bedrijf en betaal je de student; een rare manier van werken. En dan de kleine lettertjes… je moet ook betalen wanneer de student ziek is, al dragen ze een andere oplossing aan, maar ik geloof dat ik toch eens om advies ga vragen of deze manier van werken wel door de beugel kan. Voor mij geen student meer. Het heeft mij meer tijd en energie gekost, eigenlijk zou ik schoonmaak-student.nl een factuur moeten sturen in de vorm van opleidingskosten.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Via schoonmaak-student kunt u op zoek naar een student die u tegen een kleine vergoeding helpt met uw huishouden. Wij leveren u de gegevens, sturen u een automatische factuur zodat er geen discussie meer kan ontstaan over gewerkte uren, en u hier een handig overzicht van heeft.Verder is het bij wet bepaald dat u als werkgever 6 weken 70% dient te betalen in geval van ziekte. Onze ervaring leert echter dat er meestal een afspraak met de student wordt gemaakt om de niet gewerkte uren in te halen op een ander moment. We vinden het jammer dat u dit alles als vervelend heeft ervaren.

Door uit Nijverdal op 26-10-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Tot nu toe netjes geregeld. Volgende week starten we met de hulp van onze student. Ben zeer benieuwd, maar dat gaat helemaal goedkomen.

Door uit Gilze op 17-10-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Weinig feedback. Wel snel met de rekening.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Als u zich inschrijft op onze website en dan duidelijk uw wensen aangeeft gaan wij voor u op zoek naar een passende hulp bij u in de buurt. Als wij een passende hulp voor u hebben gevonden mailen wij u de gegevens van de hulp door en worden er eenmalig bemiddelingskosten in rekening gebracht. U krijgt hierbij standaard een jaar garantie: als de hulp niet bevalt, er geen klik is, of binnen het eerste jaar stopt, gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Zoetermeer op 17-10-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Slechte kwaliteit schoonmaaksters. Van de 10 voorgedragen schoonmaaksters zijn er 7 niet bereikbaar of zeggen af voordat je met ze in gesprek kan gaan. Garantie betalen heeft ook geen zin. Je wordt continue lastig gevallen met de vraag of ze door moeten zoeken naar een match. Ja, tuurlijk moet dat, we betalen toch niet voor niks garantie!

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wat vervelend dat u dit zo hebt ervaren. Wij doen ons best om een goede hulp voor u te vinden. Zij geven bij het accepteren van de aanvragen zelf aan bereid en beschikbaar te zijn om voor u te komen werken. Voor 29.95 heeft u de garantie dat wij 4 jaar lang kosteloos een nieuwe hulp voor u zoeken. Als we langere tijd niemand kunnen vinden zullen we u altijd vragen of u wilt dat we doorzoeken.Uw garantie geldt namelijk onvoorwaardelijk over deze 4 jaar, ook als u even stopt met zoeken. Wij hopen snel alsnog iemand voor u te vinden!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!