Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Keurmerk webwinkelWij maken deel uit van een erkend leerbedrijf

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 7.7

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Zwolle op 26-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik ben sinds juni 2019 ingeschreven bij schoonmaak-student. De eerste match wilde na twee contact verzoeken, niet eens een afspraak maken. Kreeg wel de rekening voor de bemiddeling. De tweede kandidaat leek een goede match, maar gaf na 2 keer, en pas na haar vakantie aan dat ze wekelijks 3 uur te zwaar vond. Ik heb dit doorgegeven, en er zou voor mij verder gezocht worden. Niets meer gehoord. Ik ben zwaar teleurgesteld, te meer daar voor mij schoonmaken te zwaar wordt.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend dat u het zo heeft ervaren en de eerste twee hulpen niet hebben geleid tot een langdurige samenwerking. Op dit moment zijn wij hard voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat voor u.

Door uit Zutphen op 25-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Beste meneer of mevrouw, omdat ik ben begonnen met de Entree opleiding zorg en dienstverlening, wil ik graag bij u komen werken om wat ik leer bij u in de praktijk te brengen. Ik hou erg van schoonmaken en dingen netjes maken.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Gemaild: verwijderen? Wij hebben je feedback in goede orde mogen ontvangen. We lezen dat je opzoek bent naar een baan! Voor een baan via ons kun je je aanmelden op www.ikzoekeenzorgzamebijbaan.nl . De feedback knop is bedoelt om je ervaring als opdrachtegver door te geven. Niet om een vraag te stellen. Mogen we de feedback verwijderen? Wij horen graag van je.

Door uit Ouderkerk aan den IJssel op 09-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

de eerste student die werd voorgesteld viel al af bij het telefoongesprek, er werd doorgezocht naar een tweede en die beviel meteen goed

Door uit Eindhoven op 04-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na 2 maanden nog geen enkele reactie

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bedankt voor uw feedback. Na twee weken zoeken hebben wij u op de hoogte gebracht dat wij niemand voor uw aanvraag hebben kunnen vinden. Daar wij nog geen enkel voorstel hebben gedaan hoeft u ook niet te betalen. U heeft aangegeven dat wij verder mogen zoeken tot wij wel een kandidaat hebben gevonden. Helaas duurt dit dus al langere tijd. Het kan een enkele keer voorkomen dat wij langere tijd geen beschikbare hulp hebben voor uw specifieke aanvraag. Gelukkig is dit ook echt een uitzondering. Maar zolang wij geen enkel voorstel hebben gedaan, hoeft u ons ook niet te betalen en bent u vrij om uw aanvraag in te trekken.

Door uit Bodegraven op 16-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Hoewel het contact met de schoonmaak-student wat moeilijk op gang kwam, was schoonmaak-student.nl heel snel en assertief in het het contact.

Door uit Eindhoven op 14-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Bolsward op 11-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De schoonmaak-student is misschien wel goed, alleen deze site kan je niets mee.

Door uit Wateringen op 08-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er was een vlotte koppeling met de student, we hebben kennis gemaakt. Het lijkt prima maar moeten afwachten hoe het in praktijk zal zijn.

Door uit Molenhoek op 07-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik en niet tevreden over deze organisatie, er zit geen toegevoegde waarde, het is alleen doorpakken van de mogelijke kandidaten. Verder is belofte dat ze minimaal 1 jaar werken. Eerste student heeft 4 maanden gewerkt, de volgende kon slechts 2 weken, daar ben ik dus niet eens aan begonnen. De derde kwam van de 4 afspraken 2x niet opdagen. Kortom, zeer ontevreden en ik heb besloten te stoppen. Duur grapje als je kijkt wat ik terug heb gekregen voor de “bemiddelingskosten” ....

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bij het maken van een match vragen wij een hulp om de beschikbaarheid van één jaar te garanderen. Helaas kan het natuurlijk gebeuren dat iemand stopt door onvoorziene omstandigheden. Daarom bieden wij u de garantie van één jaar. Gedurende dit jaar zoeken wij gratis een nieuwe hulp voor u. Het is uiteindelijk uw eigen keus of u wil stoppen. Wij hadden in ieder geval graag een nieuwe kandidaat aangeboden.

Door uit Veenendaal op 29-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Alles wordt je zo makkelijk gemaakt, heel fijn!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!