Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Keurmerk webwinkelWij maken deel uit van een erkend leerbedrijf

Kosten

De kosten van een schoonmaak student bestaan uit twee delen: het loon van de schoonmaker en het eenmalige bemiddelingsbedrag.

Kosten schoonmaakster per uur

De vergoeding die de schoonmaak student ontvangt voor het werk dat hij of zij voor u verricht bedraagt € 11,- per uur. U hoeft dit bedrag pas te betalen als de student ook daadwerkelijk voor u aan het werk is geweest. Bij dit bedrag zijn overige bedragen inbegrepen, zoals vakantiegeld. De vergoeding wordt dus nooit hoger dan € 11,- per uur. De vergoeding betaalt u rechtstreeks aan de student, dit gaat dus niet via ons. 

Bemiddelingsbedrag

De bemiddelingskosten betaalt u aan ons. Deze kosten bestaan uit een basisbedrag en een bedrag dat vermenigvuldigd wordt met het aantal uur per week waarvoor u een schoonmaak student zoekt. De kostentabel en kostencalculator van het bemiddelingsbedrag vindt u hieronder:


Bemiddelingskosten Schoonmaak-student.nl (inclusief BTW)
Basisbedrag:€ 39,50
Extra bedrag per opgegeven uur:€ 3,50

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Het bemiddelingsbedrag betaalt u alleen als wij daadwerkelijk gegevens van een hulp leveren. De kosten voor bemiddeling kunt u naar ons overmaken zodra u de factuur ontvangt. Als wij geen hulp beschikbaar hebben, bent u ons niets verschuldigd. Nadat wij een potentiële werkster hebben gevonden en u het bemiddelingsbedrag heeft betaald, heeft u een jaar garantie. Mocht er geen klik zijn tussen u en de schoonmaak student, dan zoeken wij gratis voor u verder tot we een passende hulp hebben gevonden. 


Ik wil me graag inschrijven voor een schoonmaak-student