Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Kosten

Uw schoonmaak student heeft een uurtarief van € 15,- per uur inclusief toeslagen en vakantiegeld. U krijgt gegarandeerd een legale schoonmaak student. Wij kunnen dit aanbieden dankzij ons schoonmaak abonnement. Dit abonnement sluit u af voor minimaal 1 jaar. Na dit jaar kunt u maandelijks opzeggen.

  • Voordelig uurloon
  • Legale schoonmaak student
  • Handig uren overzicht
  • Wij houden niets in van de schoonmaak student

Schoonmaak abonnement

€ 14,95 per maand (jaarabonnement)

Voor slechts € 14,95 per maand kijkt u nooit meer om naar uw huishouden en uw zoektocht naar een geschikte schoonmaak student. Het abonnement sluit u af voor minimaal 1 jaar en biedt u veel voordelen. Zo kunt u gebruik maken van een fonds bij schade door de hulp (max. €2.500,-), regelen wij een vervangende schoonmaak student indien nodig en kunt u gebruik maken van een persoonlijke omgeving met overzichtelijke administratie.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een schoonmaak student voor € 15,-
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende schoonmaak student indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie

Handig om te weten over uw abonnement

U betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder uw toestemming geld van uw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij een schoonmaak student hebben gevonden, gaat uw abonnement in. Vanaf dat moment betaalt u maandelijks € 14,95.

Nee, u hoeft nog niets te betalen op het moment dat u zich inschrijft. Zolang wij geen hulp aan u voorstellen, betaalt u niets. U start met betalen op het moment dat wij voor het eerst een hulp aan u voorstellen. Uw abonnement gaat dan in.

Heeft u een lopend abonnement en kunnen wij binnen een maand geen vervangende schoonmaak student voor u vinden? Dan bregen wij die maand geen abonnementskosten in rekening. Let op! Zodra u van ons gegevens van een schoonmaak student ontvangt, betaalt u abonnementskosten. Ook als later blijkt dat jullie geen goede match zijn. Zolang uw abonnement loopt, blijven wij onbeperkt zoeken naar een geschikte schoonmaak student voor u.

U sluit het abonnement voor een periode van een jaar af. Na dit jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Dit doet u in uw persoonlijke account of per e-mail naar info@schoonmaak-student.nl.

Met ons systeem heeft u in één keer overzicht in de administratie rondom uw schoonmaak student. Hierbij moet u denken aan het aantal gewerkte uren van de schoonmaak student en de facturen die u periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor uw eigen administratie, ook voor uw belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. U heeft met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat uw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.