Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

De service van schoonmaakstudent.nlErvaringen 6,4

Gemiddelde score op basis van 404 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Schoonmaak-student koppelt zorgzoeker aan zorgverlener. Wij bieden u de mogelijkheid om een student in te schakelen die u komt helpen in de huishouding. Deze hulp kan verschillende klusjes voor u opknappen, van schoonmaken tot boodschappen doen en van ramen wassen tot strijken.

Wanneer u er voor kiest om via schoonmaak-student.nl een hulp in te schakelen, profiteert u van verschillende voordelen, dat is ons schoonmaakabonnement. U sluit dit af voor minimaal 1 jaar en u betaalt hiervoor € 14,95 per maand. Na dat jaar kunt u maandelijks opzeggen.

De voordelen van ons schoonmaakabonnement op een rijtje:

  • U ontvangt een hulp, geselecteerd aan de hand van uw persoonlijke wensen voor maar € 15,- per uur;
  • U kunt gratis een nieuwe hulp aanvragen als u toch geen klik blijkt te hebben met de toegewezen schoonmaak student;
  • Betalen naar resultaat;
  • Een voorbeeldcontract: U dient zelf een contract af te sluiten met uw hulp, na inschrijving vindt u op onze site voorbeeldcontracten;
  • Een urenbriefjessysteem. Deze briefjes zijn te downloaden via onze website. Daarnaast kunt u op uw persoonlijke pagina zien hoeveel uren uw hulp bij u gewerkt heeft en wat u uit dient te betalen;
  • Privacy: Uw privacy wordt altijd gewaarborgd, dit betekent dat uw gegevens niet aan derden worden verstrekt;
  • Garantie: Indien u niet tevreden bent over de eerste hulp, dan kunt u binnen vier weken gratis een nieuwe hulp aanvragen. Mocht uw hulp binnen een jaar stoppen, dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een nieuwe schoonmaak student.

Schrijf u hier in voor een schoonmaak student