Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Garantie van Schoonmaak-student

Garantie
Aangezien de hulp in uw vertrouwde omgeving aan het werk gaat, vinden wij het belangrijk dat u een klik hebt met de student die u krijgt toegewezen. Wanneer wij op zoek gaan naar een geschikte schoonmaak student voor u zullen wij dan ook altijd uw wensen meenemen. U ontvangt daarbij van ons garantie. Als het voorkomt dat u niet tevreden bent met de hulp die wij voor u hebben geselecteerd of dat er gewoon geen klik is met de hulp dient u dat bij ons aan te geven. Wij gaan dan gratis voor u op zoek naar een nieuwe hulp. 

Grootste aanbod van Nederland
Doordat de kosten van het leven van een student behoorlijk op kunnen lopen, zijn veel studenten op zoek naar een bijbaantje. Met een bijbaantje kunnen zij (een deel van) hun levensonderhoud bekostigen. Studenten zijn vaak flexibel, netjes en goed opgeleid. Daarnaast zijn ze met een vergoeding van € 14,50 per uur ook nog eens goedkoop. Ons aanbod met studenten blijft maar groeien, er is altijd wel iemand die aan uw wensen voldoet en bij u in de buurt woont. Wij zijn de enige aanbieder in Nederland met een landelijk dekkend netwerk.

Geen gedoe
Door schoonmaak-student.nl in te schakelen bij het zoeken naar een geschikte schoonmaakhulp laat u ook vele andere taken uit handen nemen. Zo bieden wij u een voorbeeldcontract dat kunt u gebruiken bij het opstellen van een contract met uw hulp. Daarnaast houden wij door middel van ons urensysteem de gewerkte uren van de student bij. Het inschakelen van schoonmaak-student.nl biedt u dus vele voordelen.

Wilt u ook gebruik maken van deze service? Schrijf u dan nu in en dien vervolgens een aanvraag in