Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Huishoudster gezocht?

Wilt u een huishoudster in de hand nemen? Een huishoudster kan allerlei verschillende huishoudelijke taken van u overnemen, zodat u daarvan ontlast bent. Schoonmaak-student.nl vindt voor u snel een betrouwbare en flexibele huishoudster.

Direct een huishoudster zoeken >

Wat doet een huishoudster voor u?

U bepaalt zelf wat een huishoudster voor u doet. Afhankelijk van uw wensen kan zij de dagelijkse schoonmaaktaken overnemen, de boodschappen doen, de tuin onderhouden, noem maar op. Alle taken waar u te veel tijd aan kwijt bent of die fysiek lastig zijn voor u, kunt u overlaten aan de flexibele en kundige huishoudster.

Huishoudster zoeken via schoonmaak-student.nl

Bij Schoonmaak Student gaan we graag voor u op zoek naar een geschikte huishoudster die aan uw eisen voldoet. Deze huishoud(st)er kan verschillende taken voor u uit handen nemen, waardoor u meer tijd overhoudt voor uzelf. In onze grote database is altijd wel een huishoud(st)er te vinden die aan uw wensen voldoet.

Een student als huishoudster

U sluit een schoonmaakabonnement af voor € 14,95 per maand. Met dit abonnement profiteert u van veel voordeel.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp voor € 14,50 op basis van je wensen
  • Garantie zolang je abonnement loopt
  • Vervangende schoonmaak student indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

Een student als huishoudster heeft veel voordelen. Zo zijn studenten vaak goede gesprekspartners en hebben ze een goede opleiding. Naast deze voordelen bieden wij nog drie exclusieve voordelen voor u:

  • Garantie: wij zoeken een huishoudster die aan uw wensen en eisen voldoet. Mocht u toch geen klik hebben met de huishoudhulp, dan gaan wij een andere huishoudster zoeken voor u.
  • Groot aanbod: wij beschikken over een grote database met huishoudsters uit heel Nederland; er is altijd wel iemand te vinden die aan uw wensen voldoet.
  • Geen gedoe: als u een huishoudster heeft die bij u past, helpen wij u nog verder. Zo ontvangt u van ons een voorbeeldcontract en houden wij de gewerkte uren bij.

Inschrijven en een huishoudster zoeken!