Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Keurmerk webwinkelWij maken deel uit van een erkend leerbedrijf

Huishoudster gezocht?

Heeft u te weinig tijd voor uw huishoudelijke werkzaamheden of kunt u door bepaalde omstandigheden huishoudelijke taken niet meer uitvoeren? Dan kan een huishoudster inhuren een goede oplossing zijn.

Huishoudster zoeken via schoonmaak-student.nl

Bij Schoonmaak Student gaan we graag voor u op zoek naar een geschikte huishoudster die aan uw eisen voldoet. Deze huishoud(st)er kan verschillende taken voor u uit handen nemen, waardoor u meer tijd overhoudt voor uzelf. In onze grote database is altijd wel een huishoud(st)er te vinden die aan uw wensen voldoet.

Een student als huishoudster

Een student als huishoudster heeft veel voordelen. Zo zijn studenten vaak goede gesprekspartners en hebben ze een goede opleiding. Naast deze voordelen bieden wij nog drie exclusieve voordelen voor u:

  • Garantie: wij zoeken een huishoudster die aan uw wensen en eisen voldoet. Mocht u toch geen klik hebben met de huishoudhulp, dan gaan wij een andere huishoudster zoeken voor u.
  • Groot aanbod: wij beschikken over een grote database met huishoudsters uit heel Nederland; er is altijd wel iemand te vinden die aan uw wensen voldoet.
  • Geen gedoe: als u een huishoudster heeft die bij u past, helpen wij u nog verder. Zo ontvangt u van ons een voorbeeldcontract en houden wij de gewerkte uren bij.


    Wij vinden snel een geschikte huishoudster voor u. De kosten van een huishoudster bedragen € 12,50. Wij hebben al veel mensen kunnen helpen bij het vinden van een geschikte huishoudelijke hulp. Lees hier de ervaringen en wat zij van onze service vonden.

    Inschrijven en een huishoudster zoeken!