Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Schoonmaakster gezocht?

Heeft u een hekel aan schoonmaken, heeft u geen tijd meer om uw huishoudelijke werkzaamheden uit te voeren of kunt u door bepaalde omstandigheden niet meer al uw huishoudelijke taken uitvoeren? Dan is een student als schoonmaker aan huis een goede oplossing.

Schoonmaakster in huis voor € 14,50

Schoonmaak-student.nl helpt u graag bij het zoeken naar een goede schoonmaakster. Wij bieden u garantie op een schoonmaakster, de grootste database met hulpen in Nederland en geen gedoe. Voor slechts € 14,50 heeft u al een schoonmaakster in huis. Dit bedrag betaalt u rechtstreeks aan de schoonmaker, voor u komen er geen kosten meer bij het uurtarief op. 

U sluit een schoonmaakabonnement af voor € 14,95 per maand. Met dit abonnement profiteert u van veel voordeel.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp voor € 14,50 op basis van je wensen
  • Garantie zolang je abonnement loopt
  • Vervangende schoonmaak student indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

Thuis schoonmaakster voordelen

Een schoonmaker aan huis biedt meerdere voordelen. Zo houdt u natuurlijk meer vrije tijd over om de dingen te doen die u écht leuk vindt, maar er is meer. Een student voor schoonmaak aan huis is goed opgeleid en wil graag werken. Verder biedt schoonmaak-student.nl enkele unieke voordelen, namelijk:

  • Garantie: wij gaan door totdat we een schoonmaakster hebben gezocht met wie u een klik hebt;
  • Grootste aanbod van Nederland: wij zijn de enige landelijke aanbieder en beschikken daardoor over een groot aanbod met schoonmakers;
  • Geen gedoe: wij nemen ook nog veel andere taken van u over. Zo ontvangt u van ons een voorbeeldcontract en houden wij de gewerkte uren van de hulp bij.

Wanneer u uzelf bij ons inschrijft en een aanvraag indient, gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte student  voor schoonmaak aan huis. Aan de hand van uw wensen selecteren wij een schoonmaakstudent. In een kennismakingsgesprek kunt u bepalen of u een klik hebt met de hulp. Is die klik er niet? Dan gaan wij voor u op zoek naar een andere geschiktere schoonmaakster.

Snel een schoonmaakster in huis? Schrijf u nu in!