Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Waarom een student in de huishoudelijke hulp?

U kunt om verschillende redenen behoefte hebben aan huishoudelijke hulp. Natuurlijk kan dit zijn omdat u het zelf te druk hebt om uw huis schoon te houden. Ook als u om medische redenen zelf de huishouding niet meer helemaal kan doen, is een huishoudelijke hulp een goed idee. Heeft u al eens gedacht aan een student als huishoudelijke hulp?

Studenten helpen ouderen

Studenten vinden het vaak leuk en dankbaar om ouderen te kunnen helpen in het huishouden. Bij schoonmaak-student.nl kunt u een aanvraag doen voor hulp in de huishouding door een student. Studenten willen graag wat bijverdienen naast hun studie omdat een studie nu eenmaal veel geld kost. Zij zijn dan ook ontzettend gemotiveerd om hun steentje bij te dragen in uw huis. Met het werken als schoonmaak student kunnen zij wat extra verdienen en u het zware werk uit handen nemen.

Naast het feit dat studenten graag willen werken zijn er nog tal van voordelen te bedenken voor een student als huishoudelijke hulp. Zo zijn zij met een vergoeding van € 14,50 per uur goedkoop, terwijl ze veel werk leveren. Daarnaast zijn studenten flexibel in te zetten en kunnen ze een prima gesprekspartner zijn. Kortom: een student als particulier schoonmaakpersoneel heeft veel voordelen. Als u zich bij ons inschrijft, kunt u na activering van uw account een aanvraag indienen. Zodra uw aanvraag binnen is, gaan wij direct op zoek naar een schoonmaak student die u de juiste hulp kan bieden.

Schrijf u dan ook vandaag nog in, dan gaan wij voor u op zoek naar een schoonmaak student!