Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Betrouwbare hulp

Ervaringen 6,4

Gemiddelde score op basis van 404 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u op zoek naar een student die bij u in huis aan de slag gaat als schoonmaakster, maar weet u niet of u de hulp wel kunt vertrouwen? Deze twijfeling begrijpen wij goed. Het gaat immers om iemand die in uw vertrouwde omgeving aan het werk gaat. Dat u en de hulp elkaar kunnen vertrouwen, is dan een van de belangrijkste aspecten.

Wij streven naar een bestand met studenten waarin alleen maar betrouwbare studenten staan. Om dat te bereiken, voeren wij verschillende handelingen uit.

Groot bestand en ervaring:

  • Door onze jarenlange ervaring in bemiddeling hebben wij inmiddels een groot bestand met hulpen die al lange tijd voor ons werken en waarover men tevreden is;
  • Wanneer nieuwe hulpen zich melden, weten we inmiddels aardig waar we op moeten letten om te zien of de hulpen geschikt zijn of niet. Voldoet de hulp niet aan onze voorwaarden? Dan nemen wij deze niet op in ons bestand. Daarnaast ontvangen de studenten informatie over afspraken waaraan zij zich dienen te houden.

En wat als de hulpen zich niet aan afspraken houden?
Houden hulpen zich niet aan de afspraak dan worden ze uit ons bestand verwijderd. Zo blijven we ons bestand optimaliseren.

Extra veiligheid

  • Om de veiligheid te vergroten,  ontvangt u van ons een e-book met tips voor extra veiligheid;
  • Voordat de student bij u aan de slag gaat, is het mogelijk een kennismakingsgesprek te plannen. Dit raden wij sterk aan. Aan de hand van dit gesprek kunt u besluiten of u de samenwerking met de hulp ziet zitten. Als u na dit gesprek een samenwerking niet ziet zitten, kunt u dit bij ons aangeven. Wij gaan dan kosteloos op zoek naar een nieuwe hulp. 

Overige voordelen Schoonmaak-student.nl:

  • Een schoonmaakstudent heeft recht op een uurloon van slechts € 14,50 per uur. Alle overige toeslagen (zoals vakantiegeld) zitten hierbij inbegrepen;
  • Als de student al een paar keer bij u heeft gewerkt, maar u toch geen klik hebt met de schoonma(a)k(st)er kunt u gratis een nieuwe aanvraag indienen;
  • De studenten zijn actief in heel Nederland. Dit houdt in dat u altijd een student krijgt toegewezen die bij u in de buurt woont.

Ook een betrouwbare hulp aanvragen? Vul dan ons inschrijfformulier in en dien vervolgens een aanvraag in