Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Keurmerk webwinkel
COVID-19: Zo kunt u wel laten schoonmaken tijdens de coronacrisis. Lees meer.

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 7.6

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Utrecht op 21-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Het heeft ruim 6 weken geduurd voordat ik een geschikte match had. In die tijd heb ik 4 matches gehad, waarvan er 1 überhaupt nooit gereageerd heeft op mijn pogingen contact op te nemen, 1 na 3 dagen radiostilte liet horen toch niet beschikbaar te zijn, 1 is komen kennismaken maar na twee dagen toch liet horen niet te kunnen. En ondertussen had ik dus al zes weken terug de bemiddelingskosten moeten betalen a 30 euro en loopt het abonnement al 6 weken. Dus leuk dat je drie maanden gratis krijgt, maar je moet blij wezen als je in die periode een geschikte match vindt.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Bilthoven op 15-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik ben ontevreden over het systeem. Ik heb ooit het inschrijf formulier ingevuld, maar wil uiteindelijk geen gebruik maken van de service. Ik krijg nu rekeningen, terwijl ik nog nooit een student heb uitgenodigd, ik krijg mails van studenten, terwijl ik niemand wil hebben en het vervelende is; ik kan mij nergens uitschrijven.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. U bent een schoonmaakabonnement aangegaan via onze site. De voorwaarden staan dan ook duidelijk beschreven. Op het moment dat wij gegevens leveren van een hulp is de dienst geleverd en kunnen wij dit niet meer terug draaien. Wij kunnen ook niet controleren of de hulp alsnog bij u aan de het werk gaat. Indien u zich wilt uitschrijven kunt u ons mailen. Wij helpen u graag verder.

Door uit Zwolle op 11-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Eerste medewerkster die mij was aangeboden heeft niks meer van zich laten horen. Heb toen mijn geld terug gevraagd, dit was niet mogelijk. Vervolgens duurde het zó lang voor er weer een 'match' was, dat ik inmiddels zelf een oplossing heb gevonden. Zéér slechte service, ik zou dit absoluut niet aanraden.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend om te lezen dat u onze dienstverlening op deze wijze heeft ervaren. De hulp dient aan te geven of deze beschikbaar is voor uw opdracht en kan voldoen aan uw gestelde eisen. Wij proberen altijd een betrouwbare hulp voor te stellen. Restitutie is in dit geval niet mogelijk omdat wij kosten maken tijdens het zoekproces, dit is te lezen in onze algemene voorwaarden.

Door uit Enschede op 29-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

dit jaar 8 schoonmaaksters gehad, 3 x geen reactie op contact verzoek voor het maken van een afspraak kennismakinggesprek, 4 x na het maken van een afspraak toch maar niet doen

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Spijtig om te lezen dat u dit zo ervaren heeft. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Rijen op 17-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een geschikte kandidaat voor me gevonden. Goed contact

Door uit Rhenen op 15-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het was makkelijk aanmelden alleen ben ik aan iemand gekoppeld die niet kan op mijn voorgestelde dagen. Daarnaast lukt het me niet om haar af te wijzen. Dit is blijkbaar handig te wijzigen.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bedankt voor uw feedback. In uw account heeft u de mogelijkheid nadat een hulp is voorgesteld, om te bevestigen of deze bij u aan de slag gaat of om deze af te wijzen. Indien een hulp al bij u aan de slag is geweest en dan stopt, heeft u de mogelijkheid het contract stop te zetten. Wij gaan dan weer voor u opzoek naar een nieuwe hulp.

Door uit Dordrecht op 11-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Onze winkel is weer super schoon, bedankt!

Door uit Enschede op 04-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Kreeg eerst een student waar ik drie uur een kennismakingsgesprek mee had. Toen zij de volgende keer bij mij aan het schoonmaken was deed zij anderhalf uur over het poetsen van een kastje. Ik zei toen: maar je hebt nog maar een half uur. Is het al zo laat zei ze verbaasd? Heb gezegd dat ze niet meer terug hoefde te komen en dat ze dat half uur maar vol moest maken. Ineens was het erg stil in huis. Zonder wat te zeggen is zij naar huis gegaan zonder gedag te zeggen en liet mij achter in de rotzooi. Mede had zij haar telefoonnummer geblokkeerd. Ben maar zelf gaan schoonmaken en heb hier nog steeds pijn van vanwege mijn reuma. Gelukkig kregen wij een nieuwe hulp. Heb twee uur een kennismakingsgespek gehad en gelukkig was er sprake van een klik. Zij is gisteren bij ons aan de slag gegaan en zag duidelijk dat zij schoonmaken niet gewend is. Op de site stond dat zij 5 jaar ervaring heeft en zij moest hier zelf ook om lachen want toen was ze 15. Zit nu een jaar vast aan een contract en probeer er het beste van te maken. Gelukkig heeft onze nieuwe hulp een goede instelling, dus heb nog enigzins hoop. Echter weten beiden niet hoe wij de factuur moeten indienen. Geen aanrader dus!

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Spijtig dat de eerste hulpen niet naar wens waren. Informatie die wij communiceren wat betreft ervaring e.d. is informatie die de hulp zelf heeft opgegeven. Wij zijn echter blij te vernemen dat er nu wel een goede hulp is gevonden. De urenbriefjes dient de hulp zelf in te zenden via haar account, u ontvangt hiervan een factuur. Indien u of de hulp vragen hebben, kunt u contact met ons hierover opnemen.

Door uit Nijkerkerveen op 03-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Waardeloze klantenservice

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Spijtig te lezen dat u niet tevreden bent. Wij horen graag of u tips heeft om onze service te verbeteren.

Door uit Schalkwijk op 02-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Lekker snel en goed en vraagt wat ze moet doen.

Door uit Vianen op 30-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Duidelijk, vriendelijk, vindt haar weg, moppen woonkamer liet te wensen over

Door uit Groningen op 19-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik vind de maandelijkse kosten wel erg duur en eigenlijk ook wat weggestopt. In het verleden betaalde ik 'gewoon' 30e bemiddelingskosten en dan was het geregeld, maar nu zit ik ineens aan een jaarcontract van 9e per maand. Dat vind ik erg duur en zou ik na dit jaar niet weer doen. Desondanks heel blij met de schoonmaakster die nu net voor het eerst is geweest. Jullie stellen goede mensen voor, maar vragen echt veel te veel voor jullie service. Komt neer op ruim 120e in een jaar. Daar zie ik de toegevoegde waarde niet van in.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bedankt voor uw feedback. In het abonnement zijn de verzekeringen van de hulp ook geregeld, bij schade, ongeval en diefstal. Zo hoeft u hier zelf niets meer voor te regelen.

Door uit Nijmegen op 31-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Hoewel de service een goed idee is voelt het heel erg belande, ook door de e-mails met facturen ineens. Ik snap dat, dat inherent is aan het platform maar wellicht zijn er manieren om dit gemoedelijker te maken. Ook de website ziet er krakkemikkig uit.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bedankt voor uw feedback, wij zullen dit intern doorzetten en wellicht kunnen wij op basis van uw feedback onszelf verbeteren op deze punten.

Door uit Velp op 17-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Wat een toestand is dit,nee nooit meer. Een rekening voor niks en dan ook niks. Heel jammer

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wij hebben uw feedback in goede orde ontvangen, bedankt hiervoor. Wij hebben gister van u een afwijzing ontvangen en u heeft aangegeven dat wij niet verder hoeven te zoeken. Wij ontvangen echter graag toelichting op de situatie. U betaalt ons nooit voor niets. Indien u een factuur heeft gehad dan betekent dit wij bemiddeld hebben. We zien dat u inmiddels heeft uitgeschreven.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!