Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Wij zijn aangesloten bij MKB Keurmerk Wij maken deel uit van een erkend leerbedrijf

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Rijswijk op 14-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ervaring heb ik nog niet , mijn indruk bij onze eerste ontmoeting was goed , een net meisje , komt uit een goed gezin. Beleefd , ik heb de moeder ook binnen gevraagd , die dan kon constateren waar haar dochter terecht kwam , dat viel in goede aarde!! Nu maar even afwachten.

Door uit Groningen op 11-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wij zijn vandaag begonnen. En gaan kijken hoe het is... Op een later moment zou deze lijst beter uitkomen.

Door uit Groningen op 08-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

tot nu toe een prima ervaring, hoop dat deze schoonmaakster voor langere periode bij ons kan komen schoonmaken

Door uit Zwolle op 02-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Door uit Nijmegen op 23-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Al 4,5 maand aan het wachten op een schoonmaker. 3x gematcht, maar kandidaten komen niet opdagen. Enkel gematcht aan hele jonge kandidaten (jongste was 16). En dat in een studentenstad als Nijmegen... Grote tegenvaller. Raad het iedereen af.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend om te lezen dat we na 4.5 maand nog geen geschikte kandidaat hebben gevonden. We hebben echter wel een aantal kandidaten aan u voorgesteld, waarvan er een daadwerkelijk bij u aan de slag is gegaan. Desalniettemin heeft u altijd recht op uw jaar garantie, waarin we geheel kosteloos voor u op zoek gaan naar een nieuwe kandidaat. Daarbij is het mogelijk om aanvullende eisen op te nemen in de aanvraag, zodat we nog beter voor u op zoek kunnen gaan naar een geschikte kandidaat. We horen graag of we deze voor u op kunnen nemen in de aanvraag en gaan ervan uit dat we spoedig een geschikte kandidaat voor u zullen vinden.

Door uit Schalkhaar op 12-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

goed en snel

Door uit Groningen op 11-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Top

Door uit Nijmegen op 11-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Handig dat er voor je contact wordt gemaakt met een potentiele kandidaat en dat je een kennismakingsgesprek kunt hebben.

Door uit Middelburg op 21-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Contact was prima. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen. Ik kijk met vertrouwen naar de samenwerking met Julie

Door uit Oosterhout op 18-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Nadat ik via een kennis van jullie bestaan hoorde, heb ik onmiddellijk contact gezocht, omdat ik onverwachts hulp nodig had, blij verrast dat er zo snel een match was.

Door uit Maastricht op 31-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Een goede kandidaat gevonden, dus top

Door uit Enschede op 29-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goedemorgen, aller eerst wil ik zeggen zoals hierover vermeld dat jullie service gewoon goed is en dat ik snel iemand toegewezen krijg als ik er om vraag. nu het probleem : ik ben nu al een aardige tijd ingeschreven bij jullie en er is tot dusver nog maar 2 keer door iemand van jullie mijn huis deels schoongemaakt. de rest heb ik allemaal zelf moeten doen. ik in het begin iemand gehad die na 2 keer niet meer op kwam dagen. daarna heb ik iemand gehad die niks meer van zich liet horen.. de 3e liet ook niks van zich horen en nu ben ik bij de laatste waarbij ze vorige week bij mij is geweest om kennis te maken. dit ging allemaal goed en ze zou vorige week beginnen maar ik krijg zoals al die anderen haar ook niet meer te pakken. ik ben er nu toch wel aardig klaar mee.. ik kan niet optimaal gebruik maken van jullie schoonmaaksters maar ik betaal daar wel geld voor. ik wil jullie ook vragen om wellicht contact met mij op te nemen om dit eens te bespreken. ik hoor graag van jullie

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend om te lezen dat het niet naar wens is verlopen. We proberen te allen tijd een geschikte kandidaat voor u te vinden die voldoet aan uw eisen. Inmiddels hebben we ook al een aantal kandidaten aan u voorgesteld. Door het leveren van de gegevens van de hulpen en het zoeken naar geschikte kandidaten is er een factuur ontstaan. U heeft nog altijd recht op uw jaar garantie, binnen die tijd gaan we geheel kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe kandidaat. Indien u graag verder met ons in gesprek wilt gaan zijn we hiervoor telefonisch bereikbaar.

Door uit Amersfoort op 24-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Duidelijke communicatie, snelle service.

Door uit Alkmaar op 24-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

We hebben sinds het voorjaar nu al de vierde schoonmaakster. Of de levensplanning veranderd, of ze zochten maar iets voor de zomer, of de stagetijden zijn veranderd. Ze makten meestal wel goed schoon. Ze gaven echter ook allemaal aan 10 Euro vrij laag te vinden, vooral omdat ze hiervan ook nog moeten iets afgeven. Dat helpt natuurlijk niet voor de motivatie. Ik vindt het iets te veel wisseling.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wat jammer om te lezen dat de doorloop bij u zo hoog is. We vragen de hulpen namelijk wel om te bevestigen voor minimaal een jaar beschikbaar te zijn. Voor studenten is dit soms wellicht moeilijk in te schatten. Wij kunnen hier helaas niet voor controleren, daarom bieden we u ook de garantie van één jaar. Verder kan u indien gewenst natuurlijk altijd meer betalen per uur. Als u dat wil kan u dat doorgeven aan ons zodat wij dit kunnen aanpassen in het systeem.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!