Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Keurmerk webwinkelWij maken deel uit van een erkend leerbedrijf

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 7.7

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Ouderkerk aan den IJssel op 09-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

de eerste student die werd voorgesteld viel al af bij het telefoongesprek, er werd doorgezocht naar een tweede en die beviel meteen goed

Door uit Eindhoven op 04-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na 2 maanden nog geen enkele reactie

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bedankt voor uw feedback. Na twee weken zoeken hebben wij u op de hoogte gebracht dat wij niemand voor uw aanvraag hebben kunnen vinden. Daar wij nog geen enkel voorstel hebben gedaan hoeft u ook niet te betalen. U heeft aangegeven dat wij verder mogen zoeken tot wij wel een kandidaat hebben gevonden. Helaas duurt dit dus al langere tijd. Het kan een enkele keer voorkomen dat wij langere tijd geen beschikbare hulp hebben voor uw specifieke aanvraag. Gelukkig is dit ook echt een uitzondering. Maar zolang wij geen enkel voorstel hebben gedaan, hoeft u ons ook niet te betalen en bent u vrij om uw aanvraag in te trekken.

Door uit Bodegraven op 16-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Hoewel het contact met de schoonmaak-student wat moeilijk op gang kwam, was schoonmaak-student.nl heel snel en assertief in het het contact.

Door uit Eindhoven op 14-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Bolsward op 11-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De schoonmaak-student is misschien wel goed, alleen deze site kan je niets mee.

Door uit Wateringen op 08-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er was een vlotte koppeling met de student, we hebben kennis gemaakt. Het lijkt prima maar moeten afwachten hoe het in praktijk zal zijn.

Door uit Molenhoek op 07-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik en niet tevreden over deze organisatie, er zit geen toegevoegde waarde, het is alleen doorpakken van de mogelijke kandidaten. Verder is belofte dat ze minimaal 1 jaar werken. Eerste student heeft 4 maanden gewerkt, de volgende kon slechts 2 weken, daar ben ik dus niet eens aan begonnen. De derde kwam van de 4 afspraken 2x niet opdagen. Kortom, zeer ontevreden en ik heb besloten te stoppen. Duur grapje als je kijkt wat ik terug heb gekregen voor de “bemiddelingskosten” ....

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bij het maken van een match vragen wij een hulp om de beschikbaarheid van één jaar te garanderen. Helaas kan het natuurlijk gebeuren dat iemand stopt door onvoorziene omstandigheden. Daarom bieden wij u de garantie van één jaar. Gedurende dit jaar zoeken wij gratis een nieuwe hulp voor u. Het is uiteindelijk uw eigen keus of u wil stoppen. Wij hadden in ieder geval graag een nieuwe kandidaat aangeboden.

Door uit Veenendaal op 29-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Alles wordt je zo makkelijk gemaakt, heel fijn!

Door uit Amsterdam op 18-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb een aanvraag twee weken geleden een aanvraag gedaan voor een eenmalige klus. Daar hebben jullie geen gehoor aan gegeven... Heb niets met jullie afgesproken en ook niets getekend. Nu zie ik er een factuur openstaat. Ik wil dat jullie dit zsm rechttrekkenen en mij uit jullie system halen Groet Errol

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Erg vervelend dat wij niet tijdig een geschikte hulp hebben kunnen vinden. In uw aanvraag staat echter niet voor welke datum u een hulp zoekt, alleen dat het gaat om een eenmalige opdracht. In onze voorwaarden, waarmee u akkoord bent gegaan, en op onze website, wordt aangegeven dat wij 2 weken opzoek gaan naar een hulp. Indien u uw aanvraag intrekt alvorens wij een hulp voorstellen dan bent u ons geen kosten verschuldigd. Mochten wij binnen deze twee weken geen hulp vinden, ook dan betaald u niets. Echter hebben wij u binnen een week een hulp voorgesteld en alvorens het aanleveren van deze gegevens heeft u de aanvraag niet geannuleerd of aangegeven dat het niet meer nodig was. Om deze reden heeft u dan ook samen met de gegevens van de hulp een factuur ontvangen. Welke dan ook terecht is opgelegd.

Door uit Wateringen op 18-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

met eerste contact tevreden

Door uit 's-Gravenhage op 17-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Geen aanvaardbare hulp en wel een factuur sturen!

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bedankt voor uw feedback en vervelend dat u onze dienstverlening zo hebt ervaren. Wij hebben u een kandidaat voorgesteld die bij ons heeft aangegeven beschikbaar te zijn voor uw aanvraag. Samen met het toezenden van de gegevens sturen wij inderdaad een factuur. U krijgt bij ons een jaar garantie waarin wij zonder extra kosten opzoek kunnen naar een nieuwe kandidaat. Wij hebben van u begrepen dat de voorgestelde hulp is gestopt en/of iets anders had. Uiteraard is het mogelijk dat een hulp in de tussentijd van het reageren op de aanvraag tot er contact is geweest, een andere baan heeft geaccepteerd. Dit kunnen wij helaas niet voorkomen. Inmiddels heeft u aangegeven dat wij kunnen stoppen met zoeken en heeft u de factuur ook niet hoeven te betalen.

Door uit Apeldoorn op 17-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Aan de telefoon hadden we geen goede indruk van de aangeboden student. Diezelfde dag vonden we onverwachts via kennissen een schoonmaker. Desondanks kunnen we nu de de factuur van €46,50 betalen. Best een duur telefoongesprek.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Echter gegeven wij p verschillende plekken op onze site aan dat wij bemiddelingskosten in rekening brengen voor de zoektocht naar een kandidaat. Wij kunnen acheraf niet weten of u alsnog in zee gaat met de aangeboden hulp. Wij brengen dit bedrag dan ook 1 keer in rekening en kunnen onbeperkt voor u opzoek gaan naar een hulp. Indien u zelf afziet van de aanvraag geeft u ons niet meer de mogelijkheid om verder te zoeken. De factuur vervalt dan ook niet automatisch. We betreuren het dat u ontevreden bent over onze dienst wegens de factuur.

Door uit Leeuwarden op 15-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De door u aangeleverde student heeft misbruik gemaakt van mijn afwezigheid gedurende 2 weken door wel betaling te accepteren en niet schoon te maken. Tevens is mijn huissleutel nog steeds niet teruggebracht en zal ik binnenkort contact op moeten nemen met de politie. Vanwege deze zeer slechte screening wil ik graag mijn bemiddelingskosten terug.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Erg vervelend dat de samenwerking met de hulp zo is verlopen. Wij staan uiteraard buiten de afspraken wat betreft de betalingen en raden altijd aan om pas de betaling te voldoen nadat de hulp is geweest en de gewerkte uren heeft doorgegeven. Wat waren de afspraken omtrent uw afwezigheid en hoe bent u er achter gekomen dat deze hulp toch niet heeft schoongemaakt? Wat betreft de sleutel, heeft u al contact opgenomen met de hulp omtrent het inleveren hiervan? En heeft u ook een sleutelovereenkomst afgesloten tegelijk met het contract? Wij proberen u een goede service te bieden echter hebben wij niets van u vernomen.

Door uit Groningen op 12-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima.

Door uit Rotterdam op 21-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

in afwachting éérste werkdag.

Door uit Rotterdam op 17-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Super deze samenwerking

Door uit Nijkerkerveen op 17-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Goedemorgen, Helaas viel mijn match wel tegen naar mijn verwachting. Ik verwachtte een nederlandse studente die een bijbaantje had met het schoonmaken. Mijn match bleek een buitenlandse vrouw te zijn die haar kleine dochtertje mee had op de kennismaking en ook bij de eerste schoonmaakbeurt. Daarnaast is haar nederlands minimaal waardoor er misverstanden ontstaan. Ik zou graag nog een nieuwe match aangeboden krijgen.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Erg vervelend dat het zo is verlopen. Wij zullen uiteraard voor u verder zoeken.

Door uit Assen op 10-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

tevreden, snelle match en geschikte kandidaat.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!