Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Keurmerk webwinkelWij maken deel uit van een erkend leerbedrijf

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 7.7

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Vlaardingen op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Als de student niet meer kan werken krijg je na paar weken een nieuwe die is net zo goed als die die je gewent bent .

Door uit Amsterdam op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

hardwerkend , doortastend ,vaardig ,flexibel met goede inzet kortom aardige schoonmaker- zeer tevreden .

Door uit Alkmaar op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Jullie hebben snel iemand gevonden. En die persoon doet het goed en kunnen goed met elkaar opschieten

Door uit Hardenberg op 13-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Telefoonnummer gekregen pakt niet op maar moet wel 50 euro betalen. Betaal je niet krijg je een deurwaarder maar verder geen andere schoonmaakster. Zeker niet doen trap er niet in

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend dat u het zo ervaart. Echter hebben wij na het voorstellen van de hulp niets meer van u vernomen. Wij hebben dan ook nooit de mogelijkheid gehad om voor u verder te zoeken. Wij hebben tussentijds wel gemaild voor een update maar niets van u gehoord. Had u dit tijdig doorgegeven hadden wij voor u verder zoeken.

Door uit Oegstgeest op 12-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb contactgegevens van meerdere mogelijke hulpen ontvangen. Na whatsapp of mailcontact ook afspraken gemaakt voor een kennismaking. Helaas zijn geen van de hulpen op komen dagen, sommigen met een (te late) afzegging, sommigen zonder enig bericht. Ik heb met degenen die de eerste afspraak af hadden gezegd een nieuwe afspraak gemaakt om het nog een kans te geven maar ook hier kwam de hulp vervolgens niet op dagen. Waardeloos platform op deze manier en de bemiddelingskosten zeker niet waard. Deze worden echter wel in rekening gebracht omdat er contactgegevens zijn verstuurd, ik kan echter zo nooit een match vinden...

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over onze service. De kandidaat heeft ons ook aangegeven beschikbaar te zijn. Hier gaan wij dan ook vanuit. We betreuren het dat de kandidaat niet is komen opdagen. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede matcht te maken. U heeft aangegeven te willen stoppen. Echter geven wij een garantie op de aanvraag zodat wij zonder extra kosten voor u opzoek kunnen blijven. Mocht u zich bedenken horen we het dan ook graag van u.

Door uit Venlo op 11-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Bemiddelings kosten vragen, terwijl de betreffende persoon zo genaamd al af wees, lijkt eerder op een nep bedrijf wat ik eerder heb mee gemaakt. Bellen mensen die geld krijgen, natuurlijk hebben ze al iets of zijn gestopt en jij moet hun dan afwijzen, wat een zware oplichting dan! Hun zeggen dan zo genaamd te hebben bemiddeld terwijl de poetser gestopt is. Eerlijk alles delen, hij krijgt betaald voor zijn naam mis bruik en de nep bemiddelaar de rest. Gaat wel vaker zo en komen ermee weg!

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

We vinden het erg jammer dat u zo negatief bent over de dienst die wij hebben geleverd. Wij maken het mogelijk om vanuit uw stoel een aanvraag in te dienen. Met de aanvraag geeft u ons een opdracht om voor u opzoek te gaan. Wij zoeken vervolgens een kandidaat met de door u opgegeven eisen/wensen. Uiteraard zullen wij ons best doen om u alsnog zo spoedig mogelijk te voorzien.

Door uit Zwolle op 26-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik ben sinds juni 2019 ingeschreven bij schoonmaak-student. De eerste match wilde na twee contact verzoeken, niet eens een afspraak maken. Kreeg wel de rekening voor de bemiddeling. De tweede kandidaat leek een goede match, maar gaf na 2 keer, en pas na haar vakantie aan dat ze wekelijks 3 uur te zwaar vond. Ik heb dit doorgegeven, en er zou voor mij verder gezocht worden. Niets meer gehoord. Ik ben zwaar teleurgesteld, te meer daar voor mij schoonmaken te zwaar wordt.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend dat u het zo heeft ervaren en de eerste twee hulpen niet hebben geleid tot een langdurige samenwerking. Op dit moment zijn wij hard voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat voor u.

Door uit Zutphen op 25-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Beste meneer of mevrouw, omdat ik ben begonnen met de Entree opleiding zorg en dienstverlening, wil ik graag bij u komen werken om wat ik leer bij u in de praktijk te brengen. Ik hou erg van schoonmaken en dingen netjes maken.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wij hebben je feedback in goede orde mogen ontvangen. We lezen dat je opzoek bent naar een baan! Voor een baan via ons kun je je aanmelden op www.ikzoekeenzorgzamebijbaan.nl . De feedback knop is bedoelt om je ervaring als opdrachtgever door te geven.

Door uit Ouderkerk aan den IJssel op 09-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

de eerste student die werd voorgesteld viel al af bij het telefoongesprek, er werd doorgezocht naar een tweede en die beviel meteen goed

Door uit Eindhoven op 04-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na 2 maanden nog geen enkele reactie

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bedankt voor uw feedback. Na twee weken zoeken hebben wij u op de hoogte gebracht dat wij niemand voor uw aanvraag hebben kunnen vinden. Daar wij nog geen enkel voorstel hebben gedaan hoeft u ook niet te betalen. U heeft aangegeven dat wij verder mogen zoeken tot wij wel een kandidaat hebben gevonden. Helaas duurt dit dus al langere tijd. Het kan een enkele keer voorkomen dat wij langere tijd geen beschikbare hulp hebben voor uw specifieke aanvraag. Gelukkig is dit ook echt een uitzondering. Maar zolang wij geen enkel voorstel hebben gedaan, hoeft u ons ook niet te betalen en bent u vrij om uw aanvraag in te trekken.

Door uit Bodegraven op 16-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Hoewel het contact met de schoonmaak-student wat moeilijk op gang kwam, was schoonmaak-student.nl heel snel en assertief in het het contact.

Door uit Eindhoven op 14-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Bolsward op 11-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De schoonmaak-student is misschien wel goed, alleen deze site kan je niets mee.

Door uit Wateringen op 08-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er was een vlotte koppeling met de student, we hebben kennis gemaakt. Het lijkt prima maar moeten afwachten hoe het in praktijk zal zijn.

Door uit Molenhoek op 07-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik en niet tevreden over deze organisatie, er zit geen toegevoegde waarde, het is alleen doorpakken van de mogelijke kandidaten. Verder is belofte dat ze minimaal 1 jaar werken. Eerste student heeft 4 maanden gewerkt, de volgende kon slechts 2 weken, daar ben ik dus niet eens aan begonnen. De derde kwam van de 4 afspraken 2x niet opdagen. Kortom, zeer ontevreden en ik heb besloten te stoppen. Duur grapje als je kijkt wat ik terug heb gekregen voor de “bemiddelingskosten” ....

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bij het maken van een match vragen wij een hulp om de beschikbaarheid van één jaar te garanderen. Helaas kan het natuurlijk gebeuren dat iemand stopt door onvoorziene omstandigheden. Daarom bieden wij u de garantie van één jaar. Gedurende dit jaar zoeken wij gratis een nieuwe hulp voor u. Het is uiteindelijk uw eigen keus of u wil stoppen. Wij hadden in ieder geval graag een nieuwe kandidaat aangeboden.

Door uit Veenendaal op 29-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Alles wordt je zo makkelijk gemaakt, heel fijn!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!