Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 6.7

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Westerhoven op 24-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Slechte ervaring met deze site. Regelen inderdaad binnen 3 dagen een hulp zodat je kunt gaan betalen. Waar je overigens een heel jaar aan vast zit! Vervolgens maak je heel leuk een afspraak, komt de poetshulp niet opdagen. De volgende hulp die ze voorgesteld hebben kwam pas 1,5 week later en voldeed niet aan mijn eisen. Na deze ervaring proberen op te zeggen waarvan je geen bevestiging krijgt of het gelukt is. Dus geen idee of het gelukt is. Al met al gewoon een klote bedrijf. En ga er zeker niet mee in zee want je wordt opgelicht waar je bij staat. Trap er niet in!!

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over zowel de kandidaat als onze dienst. Echter dient u dit te zien als 2 aparte zaken. Gezien wij geen garantie kunnen geven op de kwaliteit van een hulp. Indien uw hulp u niet bevalt zoeken wij binnen uw garantie onbeperkt een nieuwe kandidaat voor. Uiteraard is het dan ook mogelijk om aanvullende eisen/wensen te stellen aan uw aanvraag zodat wij een goede hulp aan u kunnen voorstellen.

Door uit Zwolle op 04-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb zwaar de indruk dat er bij dit bedrijf sprake is van oplichting! Herkent iemand de laatste 5 cijfers van het telefoonnummer dat wij doorgekregen hebben? 06-***13110 Misschien krijgt iedere klant wel dit telefoonnummer, zodat ze een voorstel gedaan hebben en vervolgens een factuur kunnen sturen.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent. Wij zijn echter geen oplichters. Elke hulp die wij voorstellen heeft zichzelf ingeschreven en aangegeven voor uw aanvraag beschikbaar te zijn.

Door uit Gouda op 05-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na opdracht uitgezet te hebben ontvang ik een match, deze dame komt tot twee keer niet opdagen voor het kennismakingsgesprek en heeft een hele grote bek over whatsapp tegen mij. Hier inmiddels na doodleuk de factuur voor bemiddeling ontvangen te hebben melding van gemaakt en vervolgens eist het bedrijf dat ik de bemiddelingskosten betaal. Werkelijk belachelijk, ik heb geen vertrouwen in dit bedrijf, als je zulke dames weg wil zetten. Alsof ik nog behoefte heb aan een nieuwe match. En dan toch die €50,- door je strot duwen, en niet eens een excuus mogen ontvangen. Ik zeg; geen zaken doen met Schoonmaak Student.

Door uit De Meern op 28-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik zag een klein foutje in mijn gegevens - Shelly gaat per 3 -9-2019 aan de slag bij ons, niet 3-8-2019. Het kennismakingsgesprek vond plaats op 27-8-2019.

Door uit Dordrecht op 16-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Heb mogen werken via jullie advertentie, echter ging het wel goed. Anderzijds was er afgesproken bij afwezigheid andere data af te spreken, ze waren zeer te spreken over mij. Maar de verschuiving van afspraak viel niet in goed aarde. Bij deze wil ik dus absoluut geen negatieve reacties

Door uit Zwolle op 19-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Uiteindelijk na 3 luie en arrogante schoonmaaksters die nergens op reageerden en hun afspraken niet nakwamen iemand gevonden die het goed doet. Desondanks alsnog hier 2 maand op gewacht, en de betaalde kosten niet teruggekregen. Erg slecht.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Beste Lotte, Bedankt voor je terugkoppeling. De bemiddelingskosten hebben betrekking op de zoektocht naar een geschikte hulp, die we voor jou meerdere keren hebben opgestart. We vragen uitdrukkelijk aan de studenten of zij beschikbaar zijn en aan de slag willen en dit zeggen zij dus ook toe. Helaas komen zij hun afspraken niet altijd na, maar hier kunnen wij niet voor controleren. We zijn heel blij dat er wel iemand voor je aan de slag is gegaan die inmiddels ook al weer een tijdje bij je werkt.

Door uit Amsterdam op 03-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Nog niet begonnen dus moeilijk te zeggen

Door uit Woerden op 26-08-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

a

Door uit Boskoop op 20-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik wil me graag uitschrijven maar dat kan niet wegens een openstaande Factuur. Er is geen dienst geleverd dus deze wens ik niet te betalen. Graag even een reactive. B. Pannebakker

Door uit Leiden op 26-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

strak en simpel

Door uit Helmond op 19-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Pure oplichterij. Geen goed woord over te melden. Uw kandidaten reageren niet of nauwelijks. Jullie brengen geld in rekening en ik heb niet eens een schoonmaker kunnen vinden.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent over onze dienst en service. Echter hebben wij u meerdere malen een bericht gestuurd over de openstaande rekening. Daarnaast hebben wij bemiddeld tussen u en een hulp. Dat u heeft besloten om niet met de hulp in zee te gaan betekent niet dat wij niet hebben geleverd. Mocht u zich bedenken zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u. Uiteraard doen wij ons best om alle aanvragen te kunnen vervullen.

Door uit Eindhoven op 19-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Je zit gelijk aan een contract vast van min. 6 maanden. Hou hier rekening mee

Door uit Den Bosch op 16-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Dordrecht op 04-08-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ok

Door uit 's-Gravenhage op 03-08-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Nu toe aan schoonmaakster nummer 5. Onmogelijk om contact te krijgen met organisatie en op klachten wordt niet in gegaan.

Door uit 's-Gravenhage op 15-08-2016

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Tot op heden hebben jullie ons gekoppeld aan twee studenten die beiden hun afspraken niet na kwamen. We zijn met jullie in zee gegaan omdat het agenda technisch erg praktisch leek (beiden drukke banen), maar na meerdere keren thuis wachten op een student die niet komt ben ik een stuk minder enthousiast. Ik hoop van harte dat jullie deze studenten ook de feedback geven die hierbij hoort en dat het met een volgende student op z'n minst tot een ontmoeting komt.

Door uit Alphen aan den Rijn op 19-07-2016

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

ik kan nog niet veel zeggen ivm vakantie van Linda. Ik ga haar 21 juli bellen en dan maak ik pas afspraken. Dat heb ik jullie vorige week per mail laten weten. Ook dan spreek ik betaalwijze en periode af

Door uit Beuningen Gld op 09-05-2016

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Wij hebben wat minder geluk met de geselecteerde kandidaten en willen graag upgraden. Hoop dat dat snel kan!

Door uit Amersfoort op 09-05-2016

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Als er iemand gevonden kan worden, is het systeem perfect. Maar als niemand zich aandient, komt er weinig initiatief vanuit de organisatie.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!