Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 6.4

Video Reviews


Heer of mevrouw Van Riel

Heer of mevrouw Terpstra

Heer of mevrouw van Hillo

Heer of mevrouw van der Dussen

Heer of mevrouw Pallandt

Heer of mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit 's-Gravenzande op 11-07-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim onvoldoende)

Omschrijving site:

2 ledig

Door uit Leiderdorp op 03-03-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ze is goed en ze neemt er de tijd voor

Door uit Dordrecht op 14-02-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Nooit geen schoonmaker gehad wou alleen kijken hoe alles werkte en krijg nu een rekening van bijna 90 euro Julie sporen echt niet hoor lekker makkelijk verdiend zo .

Door uit Utrecht op 06-02-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Rijswijk op 25-01-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Heb nu hopelijk een goede hulp

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hoi Inge, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Sneek op 16-01-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hallo Anita, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Heemstede op 09-01-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Afwachtend

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hallo V. Hagenaars, Fijn om te lezen dat jij tot nu toe tevreden bent over onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Groningen op 09-11-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Prima

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hoi Casper, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Utrecht op 04-11-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Weliswaar niet binnen drie dagen, maar na ruim een week hebben we vandaag kunnen kennismaken met een student. Het is onze eerste ervaring via Schoonmaak-student. We hopen dat de ervaring positief zal zijn. In ieder geval is het handig dat we nu niet zelf hebben hoeven zoeken.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hallo A. de Jong, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. De benoemde 3 dagen is slechts een gemiddelde helaas lukt het ons niet altijd binnen 3 dagen iemand voor te stellen. Groetjes Hans

Door uit Haarlem op 16-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Oplichtingspraktijken

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hoi Gres, Wij betreuren dat jij het noodzakelijk vond om deze review te schrijven, wij missen hierin nog enige toelichting over waarom jij deze mening hebt. Ik zie namelijk in ons systeem dat jij bij ons een aanvraag hebt ingediend voor een hulp, voor het indienen van deze aanvraag hebben wij je op de hoogte gebracht van onze voorwaarden en kosten. Hiermee ben je akkoord gegaan. Naar aanleiding van jouw zoekopdracht zijn wij op zoek gegaan naar een hulp en hebben we een hulp voorgesteld. Als deze kandidaat niet bij je komt werken of als de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigt (gezien vanaf eerste keer dat wij een hulp hebben voorgesteld), dan zoeken wij een nieuwe hulp voor je, dat is allemaal onderdeel van het abonnement. Tijdens de looptijd van het abonnement, kun je ons zo vaak als je wil de opdracht geven om vervangende hulp voor je te zoeken. Ik hoop dat het uiteindelijk toch duidelijk is nu, anders verneem ik het graag. Groeten Hans

Door uit Utrecht op 25-07-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De hulp is nog niet begonnen. Ik kan er nog niets over zeggen

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hallo Wassens, Fijn om te lezen dat jij tot nu toe tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht dit nog wijzigen kun jij je review altijd nog aanpassen. Groetjes Hans

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!