Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 6.4

Video Reviews


Heer of mevrouw Van Riel

Heer of mevrouw Terpstra

Heer of mevrouw van Hillo

Heer of mevrouw van der Dussen

Heer of mevrouw Pallandt

Heer of mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Dordrecht op 14-02-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Nooit geen schoonmaker gehad wou alleen kijken hoe alles werkte en krijg nu een rekening van bijna 90 euro Julie sporen echt niet hoor lekker makkelijk verdiend zo .

Door uit Utrecht op 06-02-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Rijswijk op 25-01-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Heb nu hopelijk een goede hulp

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hoi Inge, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Sneek op 16-01-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hallo Anita, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Heemstede op 09-01-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Afwachtend

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hallo V. Hagenaars, Fijn om te lezen dat jij tot nu toe tevreden bent over onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Groningen op 09-11-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Prima

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hoi Casper, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Utrecht op 04-11-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Weliswaar niet binnen drie dagen, maar na ruim een week hebben we vandaag kunnen kennismaken met een student. Het is onze eerste ervaring via Schoonmaak-student. We hopen dat de ervaring positief zal zijn. In ieder geval is het handig dat we nu niet zelf hebben hoeven zoeken.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hallo A. de Jong, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze dienstverlening. De benoemde 3 dagen is slechts een gemiddelde helaas lukt het ons niet altijd binnen 3 dagen iemand voor te stellen. Groetjes Hans

Door uit Haarlem op 16-10-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Oplichtingspraktijken

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hoi Gres, Wij betreuren dat jij het noodzakelijk vond om deze review te schrijven, wij missen hierin nog enige toelichting over waarom jij deze mening hebt. Ik zie namelijk in ons systeem dat jij bij ons een aanvraag hebt ingediend voor een hulp, voor het indienen van deze aanvraag hebben wij je op de hoogte gebracht van onze voorwaarden en kosten. Hiermee ben je akkoord gegaan. Naar aanleiding van jouw zoekopdracht zijn wij op zoek gegaan naar een hulp en hebben we een hulp voorgesteld. Als deze kandidaat niet bij je komt werken of als de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigt (gezien vanaf eerste keer dat wij een hulp hebben voorgesteld), dan zoeken wij een nieuwe hulp voor je, dat is allemaal onderdeel van het abonnement. Tijdens de looptijd van het abonnement, kun je ons zo vaak als je wil de opdracht geven om vervangende hulp voor je te zoeken. Ik hoop dat het uiteindelijk toch duidelijk is nu, anders verneem ik het graag. Groeten Hans

Door uit Utrecht op 25-07-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De hulp is nog niet begonnen. Ik kan er nog niets over zeggen

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hallo Wassens, Fijn om te lezen dat jij tot nu toe tevreden bent over onze dienstverlening. Mocht dit nog wijzigen kun jij je review altijd nog aanpassen. Groetjes Hans

Door uit Renkum op 06-07-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Zeer slecht

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hallo Jan, Ik heb jou situatie even nagekeken, wij vinden het erg vervelend dat jij ervanuit bent gegaan dat jouw abonnement automatisch stopt. Dit is helaas niet het geval, onze abonnementen hebben een minimale periode van 1 jaar en zijn daarna maandelijks opzegbaar. Als jij niet opzegt, dan blijft het abonnement gewoon doorlopen. Wij hebben jouw opzegging inmiddels voor je verwerkt waardoor je abonnement binnenkort stopt. Wij hopen dat jij tevreden bent met deze oplossing. Groeten Hans

Door uit Schiedam op 28-06-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Easy to use took the guess work out of the picture

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hallo Kevin, Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze dienstverlening. Groetjes Hans

Door uit Amsterdam op 27-06-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Bij het afsluiten van mijn abonnement was er totaal geen duidelijkheid over de voorwaarden. Er werd niet expliciet vermeld dat ik een jaar lang aan het abonnement vast zou zitten, noch dat ik direct moest betalen, zelfs zonder het invullen van mijn betalingsgegevens. Deze gang van zaken vind ik ronduit vreemd en verwarrend. Toen ik contact opnam om het abonnement te annuleren, werd mij verteld dat kosteloos annuleren niet meer mogelijk was.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hoi Jelle, Erg vervelend om te lezen dat jij blijkbaar akkoord gaat met voorwaarden en dergelijke zonder te lezen wat er getoond is. Wij zijn namelijk wettelijk verplicht dit te tonen en dit staat zelfs duidelijk op de website benoemt. Wij kunnen helaas niet verplichten om daadwerkelijk te lezen wat er in de voorwaarden benoemd is. Wij zijn er mee bezig hoe wij dit wel kunnen tonen zodat het wel gelezen zal worden, als jij nog tips hebt vernemen wij dit graag. Groeten Hans

Door uit Amsterdam op 25-06-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Geen ervaring niemand ontmoeten

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hallo Juana, Wij zien dat er al sinds 24 juni een hulp werkzaam is bij jou, wij zouden graag een toelichting ontvangen over jou review. Wil jij contact met ons opnemen? Dan kunnen wij jou misschien helpen met deze situatie. Groeten Hans

Door uit Haarlem op 22-06-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Fijn dat er een schoonmaker gevonden is. Nadat het bij de eerste twee kandidaten niet lukte een afspraak te plannen hebben we inmiddels iemand gevonden.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hoi Ruben, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze service. Groeten Hans

Door uit Delft op 04-06-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

bedrijf levert snel maar vraagt veel geld voor een eenvoudige dienst (onnodig abonnement)

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hallo Patrick, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelheid van levering, wij betreuren wel dat jij de verdere diensten die wij verlenen als onnodig beschouwt. De overige diensten zijn voor ons erg belangrijk om te garanderen dat de hulp daadwerkelijk wit werkt, denk hierbij aan de facturatie die wij bijhouden in het account. Daarnaast betaal je tevens een premie voor als er tijdens de werkzaamheden schade wordt berokkend door de hulp aan jouw eigendommen. Groetjes Hans

Door uit Leiderdorp op 14-05-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

redelijk

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hallo B.F. van der Goot-Nauman, Fijn om te lezen dat jij over het algemeen tevreden bent, zou jij ons van feedback willen voorzien hoe wij de communicatie kunnen verbeteren? Gaat dit trouwens over onze communicatie of die van de hulp? Wij horen graag van je. Groetjes Hans

Door uit op 17-04-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Hou op met mij mailen over een onvoltooide inschrijving. Ik heb me noiit ingeschreven bij jullie en heb al meerdere keren afgemeld van mailings. Toch blijf ik jullie herinnering mails krijgen. Vrij absurd toch! Doe hier wat aan...

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hoi Sanne, Wij hebben helaas nooit een reactie gehad op een van onze mails dat jij dit niet meer wil, wij hadden je dan meteen uitkunnen schrijven. Jij had je ook kunnen uitschrijven voor de specifieke mails of met het volledige account. Als wij niet op de hoogte zijn dat dit niet lukt kunnen wij je ook niet helpen. Wij hebben nu al jouw gegevens verwijderd en hopen dat jij voortaan even rechtstreeks contact opneemt als er iets soortgelijks plaatsvind, dan kunnen wij namelijk sneller een oplossing aanbieden. Groetjes Hans

Door uit Leiden op 13-04-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Mag iets minder directief

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hoi Dirk, Fijn om te lezen dat jij tevreden bent. Groetjes Hans

Door uit Badhoevedorp op 09-04-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Kan ik nu nog niet over oordelen net als over de volgende 8 punten

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hallo Pauline, Fijn om te lezen dat jij nu al zo tevreden bent met onze diensten, wij hopen dat dit zo blijft. Als er verder iets is horen wij het uiteraard graag. Groetjes Hans

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!