Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Huishoudelijke hulp door studenten

Ervaringen 6,4

Gemiddelde score op basis van 404 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Wilt u graag voor weinig geld wat extra hulp van een student in uw huishouding? Dat kan! Via ons schakelt u een schoonmaakstudent in. De schoonmaakstudent voert voor u de huishoudelijke taken uit die u zelf om verschillende redenen niet (meer) kunt doen. Hierbij kunt u denken aan stofzuigen, afstoffen, dweilen, strijken, ramen lappen en de was doen.

Via Schoonmaak-Student.nl kunt u zich gratis inschrijven. Daarna activeert u uw account. U kunt dan een aanvraag indienen voor een schoonmaakstudent. Zodra uw aanvraag binnen is, zoeken wij een geschikte student voor u. Pas als wij die voor u hebben gevonden, betaalt u bemiddelingskosten. U gaat dus pas betalen als we daadwerkelijk een passende hulp voor u hebben. Als u zich via ons inschrijft, betaalt u een schoonmaakstudent slechts € 14,50 per uur!

Waarom een student?

Andere schoonmaakbemiddelingsbedrijven werken vaak met huishoudelijke hulpen van alle leeftijden. Iedereen kan zich daarbij aanmelden als hulp in de huishouding. Wij werken specifiek met studenten. Waarom? Een student als huishoudelijke hulp heeft verschillende voordelen, ze zijn namelijk:

  • Flexibel inzetbaar;
  • Netjes;
  • Goed opgeleid;
  • Goedkoop.

Daarnaast willen studenten graag wat bijverdienen om hun leven te bekostigen.

Garantie

Mocht er geen klik zijn tussen u en de schoonmaakstudent die wij aan u koppelen op basis van uw gegevens, dan zoeken wij voor u verder. 

Nog even en u kunt weer genieten van een heerlijk schoon huis, dankzij een schoonmaakstudent. Inschrijven is gemakkelijk, vrijblijvend en snel. Waar wacht u nog op?

Schrijf u snel en vrijblijvend in!

Ben je student en op zoek naar een bijbaan in de huishouding? Dan verwijzen wij je graag door naar deze pagina.