Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Op zoek naar uw eigen poetsvrouw?

Bent u op zoek naar een poetsvrouw? Een poetsvrouw maakt bij u thuis schoon en kan verschillende taken uit het huishouden uit handen nemen. Schoonmaak-student.nl vindt voor u snel een betrouwbare en efficiënte poetsvrouw.

 

Direct een poetsvrouw zoeken >

Wat doet een poetsvrouw voor u?

Als huishoudelijke taken fysiek gezien moeilijk worden voor u, of als u merkt dat u tijd tekort komt in uw dagelijks leven, dan biedt een poetsvrouw een uitkomst. Zij kan allerlei huishoudelijke taken van u overnemen. U spreekt samen met de poetsvrouw af wat voor taken zij uit zal voeren: dit kan uiteenlopen van de dagelijkse schoonmaaktaken tot de boodschappen doen en de tuin onderhouden. Alles is bespreekbaar! Onze poetsvrouw studenten zijn zeer flexibel en kundig.

Poetsvrouw gezocht? Onze procedure

Onze procedure is eenvoudig en snel. Door u in te schrijven bij schoonmaak-student.nl en een aanvraag in te dienen, kunnen wij direct voor u op zoek gaan naar een geschikte poetsvrouw. Aan de hand van uw wensen selecteren wij een hulp voor u. Door het voeren van een kennismakingsgesprek kunt u bepalen of de poetsvrouw ook werkelijk bij u past. Mocht dit niet het geval zijn, dan gaan wij graag verder voor u op zoek!

De voordelen van een poetsvrouw student

U sluit een schoonmaakabonnement af voor € 14,95 per maand. Met dit abonnement profiteert u van veel voordeel.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp voor € 14,50 op basis van je wensen
  • Garantie zolang je abonnement loopt
  • Vervangende schoonmaak student indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

 

Profiteer nu van de voordelen van een Poetsvrouw!