Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Hulp in de huishouding gezocht?

Heeft u geen tijd meer voor het huishouden of kunt u lichamelijk niet meer alles zelf doen? Bent u na de schoonmaakronde vaak moe of heeft u te weinig tijd om er aan te beginnen? Maak het uzelf gemakkelijk en kies snel en gemakkelijk voor een betrouwbare student als hulp in de huishouding!

Een student als hulp in de huishouding

U maakt het uzelf gemakkelijk door huishoudelijke taken uit handen te geven. Zeker wanneer schoonmaken niet tot uw favoriete bezigheden behoort, gaat u veel plezier beleven aan een huishoudelijke hulp. Een student is een betrouwbare hulp in de huishouding die bovendien flexibel inzetbaar is. Wij bieden u een gemakkelijke manier van inschrijven, zodat u snel de beschikking heeft over een huishoudelijke hulp die voldoet aan uw wensen en eisen. Wij hebben het grootste aanbod in schoonmakers van Nederland en hanteren geen wachtlijsten. 

Een hulp in de huishouding voor € 14,50 per uur!

Een student is een snelle en betrouwbare optie wanneer u een hulp in huis nodig heeft. Studenten willen graag iets bijverdienen en kunnen hard werken. Op deze manier is uw huis binnen mum van tijd schoon en fris. Bovendien kost een student als hulp in de huishouding u maar € 14,50 per uur. Onze dienst biedt u veel voordelen:

    • Scherp tarief;

    • Grootste aanbod studenten van Nederland;

    • Hulp die aansluit bij uw wensen en eisen;

    • Geen wachtlijst;

    • Snel een schoonmaak student bij u in huis.

U sluit een schoonmaakabonnement af voor € 14,95 per maand. Met dit abonnement profiteert u van veel voordeel.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp voor € 14,50 op basis van je wensen
  • Garantie zolang je abonnement loopt
  • Vervangende schoonmaak student indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

Hulp in huishouding gezocht

Bent u overtuigd van de voordelen die een schoonmaak student te bieden heeft? Door de volgende stappen te volgen schrijft u zich eenvoudig in:

  1. Schrijf u in via ons inschrijfformulier. Hier kunt u direct uw wensen en eisen ten aanzien van de hulp aangeven;
  2. Wij gaan direct op zoek naar een schoonmaak student die past bij uw criteria. Wij doen dit zodra de inschrijving ontvangen is;
  3. Als wij een match hebben gevonden ontvangt u de contactgegevens van de huishoudhulp, zodat u een kennismakingsgesprek in kunt plannen;
  4. Wilt u na dit gesprek graag een samenwerking aangaan? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Klikt het niet? Neem contact met ons op zodat wij kosteloos een andere schoonmaak student voor u kunnen zoeken.
Wacht niet langer en regel vandaag nog uw student als hulp in de huishouding! 

Profiteer direct van onze voordelen, schrijf u nu in!