Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Wij zijn aangesloten bij MKB Keurmerk Wij maken deel uit van een erkend leerbedrijf

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Amsterdam op 02-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Kreeg snel een hulp toegewezen, ben positief

Door uit Alphen aan den Rijn op 27-06-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

binnen twee weken een match aangeboden, die volgende week gaat beginnen

Door uit Amsterdam op 20-06-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Eva komt over als een zeer vriendelijk person. No nonsence en heft er zin in. Wij kijken dan ook uit naar de samenwerking. Met vriendelijk groet, Martijn Ketelaars

Door uit Leiden op 19-06-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb nu 3 schoonmaakhulpen gehad, maar mijn ervaringen zijn slecht. Mijn ervaring tot nu toe is dat de schoonmakers die voor deze site werken het werk niet zo serieus nemen - ze denken te kunnen komen wanneer het hun uitkomt, en komen vaak gewoon niet opdagen of zeggen op het laatste moment af. 2 van de 3 vroegen zelfs na een paar weken al om opslag of een voorschot (zonder zich bewezen te hebben). 1 stopte na 2 maanden omdat ze een bijbaan toch niet kon combineren met de studie, nummer 2 ging op wereldreis na 2 maanden, en nummer 3 kwam vaker niet dan wel opdagen. Als nummer 4 niet stukken beter is dan geef ik het op - steeds een nieuw iemand te moeten werken kost ook gewoon heel veel tijd en energie.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer dat u het zo ervaart. Wel willen we aangeven dat u een schoonmaak student heeft aangevraagd voor €10 per uur. Dit zijn geen mensen die dit als beroep doen, maar mensen die u voor een kleine vergoeding een handje willen helpen met het huishouden. Het is zeker niet de bedoeling dat er om opslag gevraagd wordt, en u hoeft hier ook zeker niet mee in te stemmen. We hopen ook dat de volgende kandidaat beter bevalt.

Door uit Amsterdam op 06-06-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Een handig systeem

Door uit De Zilk op 26-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Geen follow up. Geen mogelijkheid voor instellen nieuw wachtwoord. Sterk verouderde site.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Hartelijk dank voor uw feedback. We nemen uw opmerkingen graag mee in het verbeterproces. We vinden het belangrijk om de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Door uit Diemen op 17-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

ok

Door uit Sappemeer op 10-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

ik had een schoonmaker/ster nodig voor 1 middag. Er werd heel snel een geschikt persoon gevonden, die uitstekend werk verricht heeft.

Door uit Vlaardingen op 20-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

ik kreeg na mijn 1e advertentie al snel een rustig meisje toe gewezen dat lekker kan werken. ze komt eens per kwartaal 2 uurtjes werken . ze is nu 1x geweest en dit is goed verlopen. de bemiddeling van student.nl ging goed en snel en de hulp is goed betaalbaar. dus een aanrader

Door uit Enschede op 19-04-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!