Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Wij zijn aangesloten bij MKB Keurmerk Wij maken deel uit van een erkend leerbedrijf

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit St.-Annaparochie op 31-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Mijn eerste kennismaking ging mis ,maar zeer kort daarna een nieuwe mogelijkheid .Het zijn mensen van deze tijd.Het is niet gemakkelijk te vinden niet iedereen heeft computer.Maar ik heb vol vertrouwen in dit bedrijf.En ik ga reclame maken .

Door uit Nijmegen op 26-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik ben zeer tevreden met de mensen die jullie leveren. Maar van de 5 mensen van wie ik gegevens heb gekregen heb ik er maar 3 gesproken en 2 op bezoek gehad. In totaal duurde het 3 maanden om een hulp te regelen, dat moet beter kunnen.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

We vinden het jammer dat het langer heeft geduurd dan gehoopt voordat er een geschikte kandidaat aan de slag ging. Helaas is het ook voor ons moeilijk om van tevoren te weten of mensen die zich in eerste instantie zelf beschikbaar stellen (pas daarna ontvangt u gegevens) er vervolgens toch vanaf zien. We zijn blij dat het wel is gelukt en dat we u wel telkens binnen enkele dagen een nieuw voorstel konden doen. We wensen u en de hulp een fijne samenwerking!

Door uit Groningen op 26-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

3x geen match, maar schoonmaakstudent bleef doorzoeken zonder extra kosten.. top!

Door uit Roermond op 25-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

ik kreeg wel twee personen aangeboden, maar geen een kwam tot nu toe opdagen voor gesprek. maar ik heb wel alvast een factuur ontvangen voor geen prestatie. vind ik best knap! op zich kan de dienstverlening alleen beter worden ;-) zonder geintje, dit is slecht en had ik anders verwacht.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wij vinden het vervelend dit te lezen. Onze factuur heeft echter betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de reden dat u de factuur ontvangt na de eerste keer dat u gegevens van een kandidaat heeft ontvangen. Mocht deze kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigen (gezien vanaf eerste keer dat wij u een kandidaat hebben voorgesteld), dan zoeken wij kosteloos een nieuwe kandidaat voor u. Dit is de garantie die wij u bieden. Kortom: de factuur is gebaseerd op de eerste gegevenslevering van ons, niet op de huishoudelijke hulp in kwestie. Wij blijven graag voor u zoeken tot de perfecte kandidaat bij u aan de slag gaat!

Door uit Delft op 25-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Unprepared... I doubt if they understand the issues... work via-via system .. so the lady who came for work have no clue about this company. this creates doubt...cant answer simple questions.. system and website is very poor to handle. No clarity on payments... Worst.. unprofessional

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Thanks for your feedback! We find it annoying to read that you do not feel heard. We try as much as possible to provide a good service for both employer and employee. We have many new helpers who do not quite know how the system works. However, we trust that this should not be a problem in the short term. We therefore provide no fictitious data and we are certainly a real company. We have successfully mediated for 10 years. You already have a help through us, we hope you will have a nice cooperation.

Door uit Lent op 20-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

makkelijk

Door uit Utrecht op 19-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

beleeft, werk, rustig

Door uit Zevenaar op 17-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik wil mij graag afmelden voor deze Service. ik heb geen contact opgenomen met degene die jullie hebben toegestuurd. Heb elders een oplossing gevonden. de factuur is daarom ook overbodig.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

U heeft ons op 28-6-2018 de opdracht gegeven om voor u op zoek te gaan naar een hulp. Wij hebben uw aanvraag serieus genomen en zijn gelijk voor u op zoek gegaan. Op 3 juli hebben wij de eerste kandidaat aan u voorgesteld. Om deze reden heeft u ook een factuur gekregen voor de bemiddelingskosten. Wij hebben hebben u hier ook over gemaild.

Door uit Assen op 12-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

netjes en beleefd

Door uit Voorschoten op 10-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima overeen komsten. Duidelijk en handig. Zelf contact opnemen met de hulp.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!