Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 6.5

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Koudekerke op 24-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Uitstekende service en betrouwbaar!

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Super!

Door uit Helmond op 24-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Makkelijke professionele service heel fijn

Door uit Groningen op 19-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Goed en snel een nieuwe hulp, echter wel jammer dat jullie geen cv eerst sturen van een paar mensen zodat je kan kijken wat je het beste vind passen. Dan weet je al vast of die persoon wel of geen ervaring heeft etc. Prima prijs voor een schoonmaakster.

Door uit Zwolle op 19-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Uiteindelijk na 3 luie en arrogante schoonmaaksters die nergens op reageerden en hun afspraken niet nakwamen iemand gevonden die het goed doet. Desondanks alsnog hier 2 maand op gewacht, en de betaalde kosten niet teruggekregen. Erg slecht.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Beste Lotte, Bedankt voor je terugkoppeling. De bemiddelingskosten hebben betrekking op de zoektocht naar een geschikte hulp, die we voor jou meerdere keren hebben opgestart. We vragen uitdrukkelijk aan de studenten of zij beschikbaar zijn en aan de slag willen en dit zeggen zij dus ook toe. Helaas komen zij hun afspraken niet altijd na, maar hier kunnen wij niet voor controleren. We zijn heel blij dat er wel iemand voor je aan de slag is gegaan die inmiddels ook al weer een tijdje bij je werkt.

Door uit Gouda op 15-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Werkt snel en doeltreffend

Door uit Tilburg op 12-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Door het woord 'student' in de naam te voeren wordt geïmpliceerd, dat studenten schoonmaken. De praktijk leert dat het scholieren zijn. We laten Ikran bij ons op proef schoonmaken en hopen, dat onze ervaringen goed zullen zijn.

Door uit Tilburg op 07-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

aangemeld en verzoek tot schoonmaakster. Kreeg ik contact gegevens van een meid, ik bellen, krijg ik een bericht terug dat ze op vakantie is en dat ze op een zaterdag terug is. ik weer bellen, neemt persoon niet meer op, belt ook niet terug. Dus 45 euro weggegooid voor een druk op een knop van iemand die een database heeft een zoekt naar persoon in dichtbijzijnde locatie. Echt schandalig dit.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Erg vervelend om te lezen dat de hulp die we hadden voorgesteld vervolgens op vakantie was. De dag dat wij de hulp hebben voorgesteld heeft zij zelf aangegeven beschikbaar te zijn voor uw aanvraag. Dat zij vervolgens niet bereikbaar is, is natuurlijk ook erg vervelend. Wij zoeken dan ook graag verder voor u naar een hulp die wel bereikbaar en geschikt is, daarvoor heeft ook een jaar garantie.

Door uit Groningen op 07-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

top

Door uit Zwolle op 05-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel iemand voor me gevonden. Nog kijken of het ons van 2 kanten goed gaat bevallen.

Door uit Amsterdam op 03-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Nog niet begonnen dus moeilijk te zeggen

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!