Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Keurmerk webwinkelWij maken deel uit van een erkend leerbedrijf

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 7.7

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Leiden op 22-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goede heldere informatie, snelle match, vlotte communicatie.

Door uit Amersfoort op 22-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

goed

Door uit Roosendaal op 19-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De eerste bemiddeling (met een student) was succesvol, echter na afloop studie kon ze dit niet meer combineren. Een plus punt is zeker dat er vlot andere personen worden voorgesteld. Echter blijken zij niet hun afspraken na te komen, komen niet opdagen of laten niets van zich horen. Dit bleken ook allemaal NIET studenten te zijn. Bij navraag kantoor student schoonmaak blijkt dit ook geen vereisten/check te zijn voor aanmelding. Er wordt alleen gekeken naar de leeftijd. Dit verwonderd mij ten zeerste gezien de naam "schoonmaak-student" en de toelichting op intranet.... Inmiddels alweer twee maanden zonder hulp, ofwel druk in de weer om zelf het huis aan kant te krijgen (met een baan, drie kinderen en een zwangerschap). Dikke baal!

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent en al enige tijd zonder hulp zit. We zijn momenteel hard op zoek naar een nieuwe kandidaat die aan uw eisen voldoet en hopen deze op korte termijn aan u voor te kunnen stellen.

Door uit Voorburg op 17-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Merkte te laat dat we zowel op schoonmaakstudent als op vind schoonmaker stonden ingeschreven moest beidde betalen , hebben het wel gedaan dat terwijl jullie hadden kunnen zien dat het een dubbele inschrijving betrof tenslotte zijn jullie een bedrijf als je sportief bent betaal je het laagst betaalde bedrag terug dan kom je ons nog wat tegenmoet .

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Schoonmaak-student.nl en en ikzoekeenschoonmaakster zijn verschillende afdelingen binnen hetzelfde bedrijf. Echter gaat het om twee verschillende websites waar u twee verschillende aanvragen heeft ingediend. Op het moment dat wij een aanvraag ontvangen, nemen we deze door en starten we een zoektocht op. Als we bij uw tweede aanvraag hadden gezien dat we al voor u aan de slag waren, hadden we uw aanvraag uiteraard niet in behandeling genomen om dubbele kosten te voorkomen. Het is echter niet zo dat dit voor ons direct duidelijk wordt. U heeft de aanvragen een week uit elkaar ingediend, wat betekent dat deze ook op andere momenten door ons zijn gezien en verwerkt. We hadden graag gezien dat dit anders was verlopen!

Door uit Utrecht op 15-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik ben verhuist, dus maak geen gebruik van jullie dienst. En toch moet ik geld betalen.. Verhuizing ging sneller dan verwacht, ik ga geen gebruik maken van jullie woon bij mijn een vriendin in, heeft al een schoonmaakster en toch moet ik betalen voor jullie bedrijf. Dat is snel verdient, jammer dat ik er niks voor krijg

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wij vinden het vervelend dat er onduidelijkheid is over onze factuur en wij begrijpen uw standpunt. Onze factuur heeft echter betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de reden dat u de factuur ontvangt na de eerste keer dat u gegevens van een kandidaat heeft ontvangen. Wij trekken uw aanvraag en bijbehorende factuur bij grote uitzondering in, ondanks het feit dat wij kosten hebben gemaakt bij het zoeken naar een geschikte hulp voor u.

Door uit Heesch op 14-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ingeschreven, en bij een match ontvang je direct een mail met telefoonnummer en bijgevoegde factuur en dus betalingsverplichting. Vervolgens komt iemand 1x, en daarna heeft ze geen zin meer. Een tweede match wordt nooit gevonden en je geld ben je mooi kwijt 1x en nooit meer! 0 sterren!

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Erg vervelend dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. U heeft bij ons nog tot en met 05-11-2019 garantie, wij kunnen tot deze datum voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat zonder dat u extra kosten dient te voldoen.

Door uit Rijswijk op 14-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ervaring heb ik nog niet , mijn indruk bij onze eerste ontmoeting was goed , een net meisje , komt uit een goed gezin. Beleefd , ik heb de moeder ook binnen gevraagd , die dan kon constateren waar haar dochter terecht kwam , dat viel in goede aarde!! Nu maar even afwachten.

Door uit Groningen op 11-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wij zijn vandaag begonnen. En gaan kijken hoe het is... Op een later moment zou deze lijst beter uitkomen.

Door uit Groningen op 08-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

tot nu toe een prima ervaring, hoop dat deze schoonmaakster voor langere periode bij ons kan komen schoonmaken

Door uit Zwolle op 02-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!