Gemiddelde Score 6.6

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Leiden op 07-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle service!

Door uit Hilversum op 25-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Jullie doen je best maar jullie kandidaten zijn niet echt werkwillig

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bedankt voor uw review. Helaas zijn we sterk afhankelijk van de hulpen in uw buurt.

Door uit Haren Gn op 25-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

It's a scam. Stay away. They give you a number of a cleaner who will not answer and charge you for that. Also, they sign you up for a year subscription which you need to pay unless you buy yourself out of it.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Spijtig dat u dit zo ervaart. Wij zijn een bemiddelingsbureau en naar aanleiding van uw zoekopdracht gaan wij opzoek naar een hulp. Op het moment dat wij de eerste maal een hulp voorstellen, gaat uw abonnement in. Indien u niet verder wenst te gaan met de voorgestelde hulp, om welke reden dan ook, dan gaan wij weer voor u opzoek naar een nieuwe hulp.

Door uit Rotterdam op 19-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Yunus is een zeer klantvriendelijke ondersteuner en aangenaam in de omgang. Graag blijft hij komen bij ons.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bedankt voor uw review! Wij wensen een fijne samenwerking met uw hulp.

Door uit Heiloo op 04-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Waardeloos! De zg aangeboden hulp kon ik niet eens bereiken, omdat het tel nr niet correct was. Ik heb dus geen diensten afgenomen en wordt agressief via de email gesommeerd tot betalen van een faktuur a 25 euro. Jullie dienstverlening laat zeer te wensen over. Wil helemaal nix meer met jullie te maken hebben.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend om te lezen dat u dit als waardeloos ervaart, de hulpen die wij voorstellen zijn zelf verantwoordelijk voor het invullen van de gegevens. Mocht dit het geval zijn valt het binnen uw garantie en zoeken wij graag zonder bijkomende kosten voor u verder. U bent tijdens uw inschrijving akkoord gegaan met een jaarabonnement vandaar dat u niet kosteloos kunt annuleren als u ervan wilt zien buiten de 14 dagen herroepingsrecht. Wij horen graag van u als we nog iets voor u kunnen betekenen.

Door uit Zoetermeer op 02-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Absoluut niet aan te raden - ik voel me opgelicht. Ik wacht al meer dan 3 maanden op een hulp en wordt iedere maand belast met een factuur. # meiden voorgesteld: 1 kan bij ons niet werken omdat ze te ver woont, de andere 2 zijn nooit gekomen. Het contact met schoonmaak-studen is alleen via e-mail - mijn e-mails zijn niet gelezen, ik krijg een automatisch antwoord. Oplichters.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Utrecht op 27-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Beide schoonmaak-studenten hadden nog geen ervaring in schoonmaken. Ook was het verantwoordelijkheidgevoel wat aan de lage kant. Een uurtje later dan afgesproken beginnen was geen uitzondering.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Spijtig om te zien. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Veenendaal op 22-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed werkende app en met Sanne heb ik een enthousiaste doener gevonden die ook zoals ik gevraagd had eigen initiatief toont!

Door uit Purmerend op 22-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Onbetrouwbare mensen die ik tot nu toe gezien hebt.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Spijtig om te zien. alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Hoensbroek op 18-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Paul is een top hulp

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!