Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 6.5

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Vlaardingen op 26-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nog geen lange ervaring.maar de eerste dag ging prima.gezellig gepraat enzo...

Door uit 's-Gravenhage op 24-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Schoonmaker werkt hard, zonder pauzes. Leert snel, veel eigen initiatief, prima Iedere veertien dagen een extra beurt voor één ruimte.

Door uit Vlaardingen op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Als de student niet meer kan werken krijg je na paar weken een nieuwe die is net zo goed als die die je gewent bent .

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bedankt voor uw review

Door uit Amsterdam op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

hardwerkend , doortastend ,vaardig ,flexibel met goede inzet kortom aardige schoonmaker- zeer tevreden .

Door uit Alkmaar op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Jullie hebben snel iemand gevonden. En die persoon doet het goed en kunnen goed met elkaar opschieten

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bedankt voor uw review!

Door uit Hardenberg op 13-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Telefoonnummer gekregen pakt niet op maar moet wel 50 euro betalen. Betaal je niet krijg je een deurwaarder maar verder geen andere schoonmaakster. Zeker niet doen trap er niet in

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend dat u het zo ervaart. Echter hebben wij na het voorstellen van de hulp niets meer van u vernomen. Wij hebben dan ook nooit de mogelijkheid gehad om voor u verder te zoeken. Wij hebben tussentijds wel gemaild voor een update maar niets van u gehoord. Had u dit tijdig doorgegeven hadden wij voor u verder zoeken.

Door uit Oegstgeest op 12-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb contactgegevens van meerdere mogelijke hulpen ontvangen. Na whatsapp of mailcontact ook afspraken gemaakt voor een kennismaking. Helaas zijn geen van de hulpen op komen dagen, sommigen met een (te late) afzegging, sommigen zonder enig bericht. Ik heb met degenen die de eerste afspraak af hadden gezegd een nieuwe afspraak gemaakt om het nog een kans te geven maar ook hier kwam de hulp vervolgens niet op dagen. Waardeloos platform op deze manier en de bemiddelingskosten zeker niet waard. Deze worden echter wel in rekening gebracht omdat er contactgegevens zijn verstuurd, ik kan echter zo nooit een match vinden...

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over onze service. De kandidaat heeft ons ook aangegeven beschikbaar te zijn. Hier gaan wij dan ook vanuit. We betreuren het dat de kandidaat niet is komen opdagen. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede matcht te maken. U heeft aangegeven te willen stoppen. Echter geven wij een garantie op de aanvraag zodat wij zonder extra kosten voor u opzoek kunnen blijven. Mocht u zich bedenken horen we het dan ook graag van u.

Door uit Venlo op 11-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Bemiddelings kosten vragen, terwijl de betreffende persoon zo genaamd al af wees, lijkt eerder op een nep bedrijf wat ik eerder heb mee gemaakt. Bellen mensen die geld krijgen, natuurlijk hebben ze al iets of zijn gestopt en jij moet hun dan afwijzen, wat een zware oplichting dan! Hun zeggen dan zo genaamd te hebben bemiddeld terwijl de poetser gestopt is. Eerlijk alles delen, hij krijgt betaald voor zijn naam mis bruik en de nep bemiddelaar de rest. Gaat wel vaker zo en komen ermee weg!

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

We vinden het erg jammer dat u zo negatief bent over de dienst die wij hebben geleverd. Wij maken het mogelijk om vanuit uw stoel een aanvraag in te dienen. Met de aanvraag geeft u ons een opdracht om voor u opzoek te gaan. Wij zoeken vervolgens een kandidaat met de door u opgegeven eisen/wensen. Uiteraard zullen wij ons best doen om u alsnog zo spoedig mogelijk te voorzien.

Door uit Zwolle op 26-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik ben sinds juni 2019 ingeschreven bij schoonmaak-student. De eerste match wilde na twee contact verzoeken, niet eens een afspraak maken. Kreeg wel de rekening voor de bemiddeling. De tweede kandidaat leek een goede match, maar gaf na 2 keer, en pas na haar vakantie aan dat ze wekelijks 3 uur te zwaar vond. Ik heb dit doorgegeven, en er zou voor mij verder gezocht worden. Niets meer gehoord. Ik ben zwaar teleurgesteld, te meer daar voor mij schoonmaken te zwaar wordt.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend dat u het zo heeft ervaren en de eerste twee hulpen niet hebben geleid tot een langdurige samenwerking. Op dit moment zijn wij hard voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat voor u.

Door uit Zutphen op 25-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Beste meneer of mevrouw, omdat ik ben begonnen met de Entree opleiding zorg en dienstverlening, wil ik graag bij u komen werken om wat ik leer bij u in de praktijk te brengen. Ik hou erg van schoonmaken en dingen netjes maken.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wij hebben je feedback in goede orde mogen ontvangen. We lezen dat je opzoek bent naar een baan! Voor een baan via ons kun je je aanmelden op www.ikzoekeenzorgzamebijbaan.nl . De feedback knop is bedoelt om je ervaring als opdrachtgever door te geven.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!