Gemiddelde Score 6.6

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Nijkerkerveen op 03-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Waardeloze klantenservice

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Spijtig te lezen dat u niet tevreden bent. Wij horen graag of u tips heeft om onze service te verbeteren.

Door uit Zwolle op 04-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb zwaar de indruk dat er bij dit bedrijf sprake is van oplichting! Herkent iemand de laatste 5 cijfers van het telefoonnummer dat wij doorgekregen hebben? 06-***13110 Misschien krijgt iedere klant wel dit telefoonnummer, zodat ze een voorstel gedaan hebben en vervolgens een factuur kunnen sturen.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent. Wij zijn echter geen oplichters. Elke hulp die wij voorstellen heeft zichzelf ingeschreven en aangegeven voor uw aanvraag beschikbaar te zijn.

Door uit Schalkwijk op 02-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Lekker snel en goed en vraagt wat ze moet doen.

Door uit Vianen op 30-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Duidelijk, vriendelijk, vindt haar weg, moppen woonkamer liet te wensen over

Door uit Groningen op 19-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik vind de maandelijkse kosten wel erg duur en eigenlijk ook wat weggestopt. In het verleden betaalde ik 'gewoon' 30e bemiddelingskosten en dan was het geregeld, maar nu zit ik ineens aan een jaarcontract van 9e per maand. Dat vind ik erg duur en zou ik na dit jaar niet weer doen. Desondanks heel blij met de schoonmaakster die nu net voor het eerst is geweest. Jullie stellen goede mensen voor, maar vragen echt veel te veel voor jullie service. Komt neer op ruim 120e in een jaar. Daar zie ik de toegevoegde waarde niet van in.

Door uit Edam op 15-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Hij is heel aardig en goede Maar eerste keer nog Latter gaat sneller Maar hij is goed

Door uit Nijmegen op 31-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Hoewel de service een goed idee is voelt het heel erg belande, ook door de e-mails met facturen ineens. Ik snap dat, dat inherent is aan het platform maar wellicht zijn er manieren om dit gemoedelijker te maken. Ook de website ziet er krakkemikkig uit.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bedankt voor uw feedback, wij zullen dit intern doorzetten en wellicht kunnen wij op basis van uw feedback onszelf verbeteren op deze punten.

Door uit Velp op 17-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Wat een toestand is dit,nee nooit meer. Een rekening voor niks en dan ook niks. Heel jammer

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wij hebben uw feedback in goede orde ontvangen, bedankt hiervoor. Wij hebben gister van u een afwijzing ontvangen en u heeft aangegeven dat wij niet verder hoeven te zoeken. Wij ontvangen echter graag toelichting op de situatie.

Door uit Utrecht op 07-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De eerste hulp stopte na enkele maanden, daarna gebruik gemaakt van de garantie, waarbij diegene me zolang aan het lijntje heeft gehouden dat m'n garantie verlopen is en ik nu geen schoonmaker heb. Matig.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wat fijn dat u toch een aantal maanden gebruik heeft kunnen maken van een goede hulp. Er bestaat natuurlijk altijd een kans dat de hulp ermee stopt of niet meer beschikbaar is. Wij zoeken dan inderdaad binnen uw jaar garantie verder. U had ook eerder aan kunnen geven dat het met de nieuwe hulp niet helemaal goed werkte. Wij doen zoveel mogelijk ons best voor u. Bedankt voor uw feedback.

Door uit Castricum op 07-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Harde werkster getroffen, zeer netjes en evengoed betaalbaar

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!