Gemiddelde Score 6.6

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Nieuw-Roden op 15-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Slechte service

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

We vinden het jammer dat u onze service als slecht heeft ervaren. Graag hadden wij een toelichting van u ontvangen om onze service te kunnen verbeteren.

Door uit Callantsoog op 09-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Gewoon oplichters Een schoonmaker nog nooit gezien of geweest Moest ik achteraf nog een factuur betalen daarna een mail gestuurd Antwoord terug ja helaas toch betalen! Weer een mail Toen een incasso hebben ze gestuurd met 44 aan extra kosten Ontzettend kinderachtig Heb het betaald maar raad het mensen af

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wij hebben u een kandidaat voorgesteld, waarmee u bemiddelingskosten aan ons verschuldigd bent. Vervolgens heeft u deze kosten niet tijdig voldaan, ondanks 3 herinneringen en 1 aanmaning. De factuur wordt dan inderdaad doorgezet naar incasso, waarbij incassokosten in rekening worden gebracht.

Door uit Krimpen aan den IJssel op 31-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Twee die niet kwamen opdagen bij de eerste kennismaking, en de derde die niet wist hoe ze schoon moest maken. 50 euro down the drain.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Daarnaast heeft u via ons een jaar garantie. In deze periode kunnen wij zonder extra kosten voor u opzoek blijven.

Door uit Amsterdam op 13-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb een slechte ervaring met schoonmaakstudent. Ik kreeg een naam en telefoonnummer van een schoonmaker. Ik zou gebeld worden, dagen gewacht, geen telefoon gekregen. Dit aangegeven, en dat ik niet betaal voor een telefoonnummer. Daarna excuus app gekregen van de schoonmaakstudent, maar toen was het al te laat voor mij. Daarna dik dossier opgebouwd van de diverse aanmaningen tot betaling, wat ik uiteraard beslist niet ga doen. IK BETAAL NIET VOOR EEN NAAM EN TELEFOONNUMMER. En ik wens niet gestalkt te worden door een organisatie die mij nu opeens 2 x een email stuurt, o.a. deze email en een email dat de schoonmaakstudent bij mij gewerkt heeft????

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

We vinden het erg vervelend en jammer dat u ontevreden bent over zowel over dienst als onze service. Echter doen we zoveel mogelijk ons best u te kunnen helpen aan een fijne huishoudelijke hulp. De factuur leveren wij met de gegevens van de eerste kandidaat op dat moment gaat ook uw garantie in. Wij hebben u dan ook meerdere kandidaten aangeboden en kunnen wij niet voor u opzoek blijven indien u niet bereid bent de factuur te voldoen. Inmiddels hebben wij het probleem al met u opgelost en betreuren het dat u alsnog ontevreden bent.

Door uit Baarn op 10-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Samantha maakt prima schoon. Ben tevreden.

Door uit Renkum op 10-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Jammer genoeg heb ik maanden op een match moeten wachten, het netwerk is dus niet zo groot als ik had verwacht. Toen ik belde voor advies, werd ik zeer onvriendelijk, zelfs arrogant te woord gestaan. Ik heb geen klacht ingediend, maar was daar wel toe geneigd. Heel klantonvriendelijk! Het geautomatiseerde mailcontact verloopt naar wens: er wordt op tijd geïnformeerd over de status van de aanvraag. Als er eenmaal een match is, is de administratie goed op orde in de zin dat facturen op tijd worden gestuurd en altijd kloppen.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Ons bestand met hulpen is groot, echter is het wel geheel afhankelijk van uw eisen of de hulpen hieraan kunnen voldoen. Wij zijn verder ook geheel afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulp uit uw omgeving. Wij hebben gelukkig alsnog een hulp voor u gevonden die al enige tijd bij u werkt.

Door uit Rotterdam op 10-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Let op, dat zelfs zonder schoonmaakster of enig gebruik kosten worden gerekend. Ik zag zelf voor het eerst dit bedrijf naar aanleiding van een factuur, in mijn opinie zeer onterecht. Valt niet over in gesprek te gaan, alleen: ik snap niet dat je ons durft te beschuldigen..... Als je netjes aangeeft dat dit een vergissing moet zijn geweest en er dan nog geen regeling wordt getroffen vind ik raar......

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

U bent ingeschreven met het emailadres waar u de factuur voor bemiddeling heeft gehad. Wij geven nadrukkelijk aan dat wij voor u opzoek gaan naar een huishoudelijke hulp via de mail krijgt u hier een bevestiging van. Daarnaast geven we ook aan dat u een factuur kunt verwachten zodra wij gegevens leveren van een kandidaat die wij hebben geselecteerd op uw wensen en eisen. De kandidaat die u we aan u hebben voorgesteld heeft u zelfs een contactverzoek gestuurd en hiermee heeft ze duidelijk aangegeven graag bij u aan het werk te gaan. Op het moment dat wij gegevens van een hulp leveren is de dienst geleverd die u heeft aangevraagd. Wij hebben u in diverse mails proberen uit te leggen waar de factuur op is gebaseerd echter heeft u aangegeven niet te willen voldoen aan de betaling. Wij hebben aangeboden een nieuwe kandidaat voor u te zoeken als oplossing aangezien wij 1 jaar garantie bieden. Echter ziet u helemaal af van onze dienst. Indien u zelf afziet van de dienst vervallen de kosten niet. Wij kunnen verrichte arbeid niet meer ongedaan maken. Wij vinden het dan ook erg jammer dat u niet tevreden bent. Indien u zich heeft bedacht horen we graag en kunt u alsnog gebruik maken van onze dienst.

Door uit Maastricht op 03-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

2x selectie student, die niet reageren op mail of app en bij telefoontje Hoorn erop gooien. Dit gemaild naar schoonmaak-student maar standaard voorgevormd antwoord terug. Bij reminder mails ivm lang uitblijven van voorstel nieuwe kandidaat ‘toevallig’ altijd < 24 uur nieuwe kandidaat gevonden.Geen aanrader deze site.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Wij doen zoveel mogelijk ons best om u snel te kunnen voorzien van een hulp die past bij uw wensen eisen.

Door uit Zeist op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De hulp door schoonmaakstudent geadviseerd doet het werk op een uitstekende manier. Ook wordt de administratieve afwikkeling goed verzorgd.

Door uit Vleuten op 28-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Afspraak gemaakt met schoonmaakhulp, zit te wachten, komt niet. Nieuwe afspraak gemaakt,krijg bericht dat ze niet komt. Slechte ervaring.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

We vinden het vervelend om te lezen dat de kandidaat niet is komen opdagen. Uiteraard is het dan mogelijk de kandidaat af te wijzen via uw account. Wij gaan dan graag voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat binnen uw garantieperiode. Uw aanvraag hebben we dan ook inmiddels opnieuw voor u in behandeling genomen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!