Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 7.5

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Edam op 15-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Hij is heel aardig en goede Maar eerste keer nog Latter gaat sneller Maar hij is goed

Door uit Utrecht op 07-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De eerste hulp stopte na enkele maanden, daarna gebruik gemaakt van de garantie, waarbij diegene me zolang aan het lijntje heeft gehouden dat m'n garantie verlopen is en ik nu geen schoonmaker heb. Matig.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wat fijn dat u een aantal maanden gebruik heeft kunnen maken van een goede hulp. Er bestaat natuurlijk altijd een kans dat de hulp ermee stopt of niet meer beschikbaar is. Wij zoeken dan inderdaad binnen uw jaar garantie verder. U had ook eerder aan kunnen geven dat het met de nieuwe hulp niet helemaal goed werkte. Wij doen zoveel mogelijk ons best voor u. Bedankt voor uw feedback.

Door uit Castricum op 07-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Harde werkster getroffen, zeer netjes en evengoed betaalbaar

Door uit Alkmaar op 04-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed service for a very reasonnable price. The student who is helping me is really nice and does her best to support us maintening the house. I am very positive about this experience

Door uit Berkel en Rodenrijs op 28-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Weet niet of ik factuur van jullie krijg of dat ik haar zo moet betalen Weinig informatie over haar Te jong waar aanpassen in aan vraag Vragen lijst is zeer beperkt met wat wenselijk is

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wij hebben uw feedback in goede orde ontvangen, bedankt hiervoor. Indien u vragen over onze werkwijze heeft, kunt u deze het beste mailen. De hulp geeft bij ons de gewerkte uren door, hiervan ontvangt u een factuur. Middels deze factuur betaald u de hulp uit. Verder verstrekken wij alleen contactgegevens van de hulp. U dient zelf contact op te nemen met de hulp voor een kennismaking. Op die manier ontvangt u meer informatie of de hulp passen is voor u. Verder geven wij aan dat wij hulpen hebben vanaf 16 jaar, in uw aanvraag heeft u geen wensen of eisen vermeld wat betreft leeftijd. U bent zelf verantwoordelijk voor het volledig inzenden van uw aanvraag met al uw wensen en eisen. Alleen op die manier kunnen wij een passende hulp leveren. Indien u niet verder wenst te gaan met de hulp die is voorgesteld, dan dient u de hulp af te wijzen in uw account. U kunt dan uw aanvraag aanvullen en wij zullen dan opzoek gaan naar een nieuwe hulp. Hopelijk is het hiermee voor u duidelijker. Wij horen graag van u of wij uw feedback openbaar op de website dienen te plaatsen onder vermelding van uw naam.

Door uit Nijmegen op 16-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Jammer dat ik verplicht was 1 ster te geven, dat is deze organisatie echt niet waard. Onduidelijke voorwaarden, slechte communicatie, en als ik al als zeer ontevreden klant telefonisch probeer tot een schikking te komen (de helft betalen voor een dienst die ik niet heb afgenomen) word ik onprettig en onprofessioneel te woord gestaan waarbij mij van alles verweten wordt, er onwaarheden worden verteld en er niet naar mijn kant van het verhaal geluisterd wordt. NIET MEE IN ZEE GAAN!

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wij hebben uw aanvraag voor u in behandeling genomen een schoonmaak student voor u te zoeken. Daarnaast hebben wij u een voorstel gedaan. Hiermee is de factuur ontstaan. Indien de hulp niet past bij uw wensen of eisen kunt u aanvullende eisen/wensen stellen aan uw aanvraag. Wij gaan dan zonder extra kosten voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat. Daarnaast staan onze voorwaarden vermeld op onze website. Mocht u zich bedenken zoeken wij graag een nieuwe hulp voor u.

Door uit Utrecht op 04-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Aanlevering van kandidaten gaat traag en vervolgens komen kandidaten niet opdagen op gemaakte kennismakingsafspraken (de eerste meerdere keren met diverse smoezen en de tweede zonder enig bericht). Dit werkt dus niet. Mede op basis van andere reviews (hier en op andere sites) valt te zien dat dit een patroon is. Er wordt getraineerd waardoor je gefrustreerd afhaakt. Bemiddelingskosten moeten ook betaald worden zonder match.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

We vinden het vervelend om te lezen dat de aangeboden kandidaten niet zijn komen opdagen. De kandidaten geven ons namelijk zelf aan beschikbaar te zijn. Wij gaan hier dan ook vanuit. Wij proberen een snelle en effectieve dienst te leveren. Echter zijn wij wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen. Wij beiden u een jaar garantie met de eenmalige bemiddelingskosten. Wij blijven dan ook graag voor u opzoek!

Door uit Leiden op 08-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb 3x iemand voorgesteld gekregen. De eerste reageerde niet, de tweede kwam niet opdagen op de eerste afspraak en nummer 3 maakte wel heel erg met de Franse slag schoon en sloeg de helft over. De zoektocht kost op deze manier veel te veel tijd. Ik ga niet een vierde poging proberen

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Erg jammer om te lezen dat het zo is verlopen. Wij doen uiteraard ons uiterste best om een betrouwbare hulp voor te stellen. Indien het schoonmaken niet geheel naar wens verloopt, raden wij ten alle tijden aan in gesprek te gaan met de hulp. Zo weet de hulp wat u van haar verwacht en kan zij zichzelf ook verbeteren.

Door uit Amsterdam op 06-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

In contact gekomen met 5 verschillende schoonmakers. Niemand is komen opdagen of laat op de dag van de afspraak niks meer van zich horen. Sorry dat ik het zo zeg, maar wat voor debielen werken er hier?

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Dit lijkt ons niet de juiste woordkeuze om openbaar op het internet te gebruiken wat ook zichtbaar is voor onze hulpen. Natuurlijk is het erg vervelend en frustreren als een hulp de afspraken niet na komt. U kunt dit ook via uw account aan ons kenbaar maken. Wij zullen de betreffende hulp hier op aanspreken. Mocht dit vaker voorkomen dan worden de hulpen op inactief gezet en krijgen zij via ons geen opdrachten meer en zullen zij via een andere weg opzoek moeten gaan naar werk.

Door uit Nieuw-Roden op 15-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Slechte service

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

We vinden het jammer dat u onze service als slecht heeft ervaren. Graag hadden wij een toelichting van u ontvangen om onze service te kunnen verbeteren.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!