Gemiddelde Score 6.6

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Alkmaar op 04-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed service for a very reasonnable price. The student who is helping me is really nice and does her best to support us maintening the house. I am very positive about this experience

Door uit Berkel en Rodenrijs op 28-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Weet niet of ik factuur van jullie krijg of dat ik haar zo moet betalen Weinig informatie over haar Te jong waar aanpassen in aan vraag Vragen lijst is zeer beperkt met wat wenselijk is

Door uit Nijmegen op 16-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Jammer dat ik verplicht was 1 ster te geven, dat is deze organisatie echt niet waard. Onduidelijke voorwaarden, slechte communicatie, en als ik al als zeer ontevreden klant telefonisch probeer tot een schikking te komen (de helft betalen voor een dienst die ik niet heb afgenomen) word ik onprettig en onprofessioneel te woord gestaan waarbij mij van alles verweten wordt, er onwaarheden worden verteld en er niet naar mijn kant van het verhaal geluisterd wordt. NIET MEE IN ZEE GAAN!

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wij hebben uw aanvraag voor u in behandeling genomen een schoonmaak student voor u te zoeken. Daarnaast hebben wij u een voorstel gedaan. Hiermee is de factuur ontstaan. Indien de hulp niet past bij uw wensen of eisen kunt u aanvullende eisen/wensen stellen aan uw aanvraag. Wij gaan dan zonder extra kosten voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat. Daarnaast staan onze voorwaarden vermeld op onze website. Mocht u zich bedenken zoeken wij graag een nieuwe hulp voor u.

Door uit Utrecht op 04-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Aanlevering van kandidaten gaat traag en vervolgens komen kandidaten niet opdagen op gemaakte kennismakingsafspraken (de eerste meerdere keren met diverse smoezen en de tweede zonder enig bericht). Dit werkt dus niet. Mede op basis van andere reviews (hier en op andere sites) valt te zien dat dit een patroon is. Er wordt getraineerd waardoor je gefrustreerd afhaakt. Bemiddelingskosten moeten ook betaald worden zonder match.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

We vinden het vervelend om te lezen dat de aangeboden kandidaten niet zijn komen opdagen. De kandidaten geven ons namelijk zelf aan beschikbaar te zijn. Wij gaan hier dan ook vanuit. Wij proberen een snelle en effectieve dienst te leveren. Echter zijn wij wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen. Wij beiden u een jaar garantie met de eenmalige bemiddelingskosten. Wij blijven dan ook graag voor u opzoek!

Door uit Barendrecht op 02-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Wij wachten alweer een week op een nieuwe kandidaat!! Met de eerste lukte dit ook al niet!!! We zijn benieuwd!!

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wij doen ons best een hulp te vinden in uw buurt. Soms kan dit wat langer duren. Wij zijn namelijk sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving.

Door uit Leiden op 08-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb 3x iemand voorgesteld gekregen. De eerste reageerde niet, de tweede kwam niet opdagen op de eerste afspraak en nummer 3 maakte wel heel erg met de Franse slag schoon en sloeg de helft over. De zoektocht kost op deze manier veel te veel tijd. Ik ga niet een vierde poging proberen

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Erg jammer om te lezen dat het zo is verlopen. Wij doen uiteraard ons uiterste best om een betrouwbare hulp voor te stellen. Indien het schoonmaken niet geheel naar wens verloopt, raden wij ten alle tijden aan in gesprek te gaan met de hulp. Zo weet de hulp wat u van haar verwacht en kan zij zichzelf ook verbeteren.

Door uit Amsterdam op 06-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

In contact gekomen met 5 verschillende schoonmakers. Niemand is komen opdagen of laat op de dag van de afspraak niks meer van zich horen. Sorry dat ik het zo zeg, maar wat voor debielen werken er hier?

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Dit lijkt ons niet de juiste woordkeuze om openbaar op het internet te gebruiken wat ook zichtbaar is voor onze hulpen. Natuurlijk is het erg vervelend en frustreren als een hulp de afspraken niet na komt. U kunt dit ook via uw account aan ons kenbaar maken. Wij zullen de betreffende hulp hier op aanspreken. Mocht dit vaker voorkomen dan worden de hulpen op inactief gezet en krijgen zij via ons geen opdrachten meer en zullen zij via een andere weg opzoek moeten gaan naar werk.

Door uit Gouda op 05-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na opdracht uitgezet te hebben ontvang ik een match, deze dame komt tot twee keer niet opdagen voor het kennismakingsgesprek en heeft een hele grote bek over whatsapp tegen mij. Hier inmiddels na doodleuk de factuur voor bemiddeling ontvangen te hebben melding van gemaakt en vervolgens eist het bedrijf dat ik de bemiddelingskosten betaal. Werkelijk belachelijk, ik heb geen vertrouwen in dit bedrijf, als je zulke dames weg wil zetten. Alsof ik nog behoefte heb aan een nieuwe match. En dan toch die €50,- door je strot duwen, en niet eens een excuus mogen ontvangen. Ik zeg; geen zaken doen met Schoonmaak Student.

Door uit Apeldoorn op 03-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik beveel het bedrijf niet aan. Het concept zou goed kunnen werken, met wat aanpassingen. Ik denk, wanneer er geen kink in de kabel komt, het nu ook prima werkt. Echter wanneer de student zich terugtrekt heb je echt pech, dan betaal je wel bemiddelingskosten (want je hebt een naam gekregen) maar de student komt niet. Gezien het studenten zijn zal dit wel eens vaker gebeuren verwacht ik. Ik heb het hele gesprek (whats app) met mijn student doorgestuurd naar Zeliha (contactpersoon) maar hier wordt niet inhoudelijk op gereageerd behalve dan dat er betaald moet worden. Ik begrijp dat er regels zijn maar ik mis een stukje redelijkheid hierin. Ik heb aangegeven het eerlijker te vinden de student voor de extra kosten op te laten draaien, natuurlijk alleen wanneer de student zich zelf gelijk terug trekt (in mijn geval nog voordat er ooit een ontmoeting was). Er is wel aangeboden dat er nog doorgezocht wordt binnen de garantietermijn, maar het hele verhaal heeft voor mij een beetje een nare nasmaak gekregen. Daarbij duurde het lang voordat deze student gevonden was. Al met al was het voor mij geen goede ervaring.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

We betreuren het om te lezen dat u niet tevreden bent over onze dienst. Echter heeft mijn collega u aangegeven dat u zich kunt beroepen op de garantie. De kandidaat heeft ons laten weten beschikbaar te zijn. Indien de kandidaat onverhoopt afziet van de aanvraag zoeken wij graag een nieuwe kandidaat binnen uw garantie. Dit hebben wij u dan ook aangegeven. Daarnaast staan onze kosten aangegeven op onze site. Wij berekenen eenmalige bemiddelingskosten. Uiteraard streven wij naar een succesvolle match. We vinden het jammer dat u naar aanleiding van het gedrag van de hulp heeft beoordeeld. Mocht u zich bedenken blijven wij uiteraard graag voor u opzoek!

Door uit 's-Gravenhage op 03-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Alles keurig voor elkaar en volgens afspraak. En de tips voor de kennismaking waren perfect en het contract opstellen met behulp van een voorbeeld... fantastisch! Heel fijn!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!