Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 6.5

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Ouderkerk aan den IJssel op 09-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

de eerste student die werd voorgesteld viel al af bij het telefoongesprek, er werd doorgezocht naar een tweede en die beviel meteen goed

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wat fijn dat het in een keer is gelukt! Wij wensen u een fijne samenwerking met uw hulp.

Door uit Eindhoven op 04-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na 2 maanden nog geen enkele reactie

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Na twee weken zoeken hebben wij u op de hoogte gebracht dat wij niemand voor uw aanvraag hebben kunnen vinden. Daar wij nog geen enkel voorstel hebben gedaan hoeft u ook niet te betalen. U heeft aangegeven dat wij verder mogen zoeken tot wij wel een kandidaat hebben gevonden. Helaas duurt dit dus al langere tijd. Het kan een enkele keer voorkomen dat wij langere tijd geen beschikbare hulp hebben voor uw specifieke aanvraag. Gelukkig is dit ook echt een uitzondering. Maar zolang wij geen enkel voorstel hebben gedaan, hoeft u ons ook niet te betalen en bent u vrij om uw aanvraag in te trekken.

Door uit De Meern op 28-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik zag een klein foutje in mijn gegevens - Shelly gaat per 3 -9-2019 aan de slag bij ons, niet 3-8-2019. Het kennismakingsgesprek vond plaats op 27-8-2019.

Door uit Bodegraven op 16-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Hoewel het contact met de schoonmaak-student wat moeilijk op gang kwam, was schoonmaak-student.nl heel snel en assertief in het het contact.

Door uit Eindhoven op 14-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Bolsward op 11-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De schoonmaak-student is misschien wel goed, alleen deze site kan je niets mee.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Wat jammer dat u niet heeft aangegeven wat de reden is dat u onze site niet goed vind. Wij proberen constant onze site te verbeteren.

Door uit Wateringen op 08-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er was een vlotte koppeling met de student, we hebben kennis gemaakt. Het lijkt prima maar moeten afwachten hoe het in praktijk zal zijn.

Door uit Molenhoek op 07-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik en niet tevreden over deze organisatie, er zit geen toegevoegde waarde, het is alleen doorpakken van de mogelijke kandidaten. Verder is belofte dat ze minimaal 1 jaar werken. Eerste student heeft 4 maanden gewerkt, de volgende kon slechts 2 weken, daar ben ik dus niet eens aan begonnen. De derde kwam van de 4 afspraken 2x niet opdagen. Kortom, zeer ontevreden en ik heb besloten te stoppen. Duur grapje als je kijkt wat ik terug heb gekregen voor de “bemiddelingskosten” ....

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bij het maken van een match vragen wij een hulp om de beschikbaarheid van één jaar te garanderen. Helaas kan het natuurlijk gebeuren dat iemand stopt door onvoorziene omstandigheden. Daarom bieden wij u de garantie van één jaar. Gedurende dit jaar zoeken wij gratis een nieuwe hulp voor u. Het is uiteindelijk uw eigen keus of u wil stoppen. Wij hadden in ieder geval graag een nieuwe kandidaat aangeboden.

Door uit Veenendaal op 29-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Alles wordt je zo makkelijk gemaakt, heel fijn!

Door uit Amsterdam op 18-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb een aanvraag twee weken geleden een aanvraag gedaan voor een eenmalige klus. Daar hebben jullie geen gehoor aan gegeven... Heb niets met jullie afgesproken en ook niets getekend. Nu zie ik er een factuur openstaat. Ik wil dat jullie dit zsm rechttrekkenen en mij uit jullie system halen Groet Errol

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Erg vervelend dat wij niet tijdig een geschikte hulp hebben kunnen vinden. In uw aanvraag staat echter niet voor welke datum u een hulp zoekt, alleen dat het gaat om een eenmalige opdracht. In onze voorwaarden, waarmee u akkoord bent gegaan, en op onze website, wordt aangegeven dat wij 2 weken opzoek gaan naar een hulp. Indien u uw aanvraag intrekt alvorens wij een hulp voorstellen dan bent u ons geen kosten verschuldigd. Mochten wij binnen deze twee weken geen hulp vinden, ook dan betaald u niets. Echter hebben wij u binnen een week een hulp voorgesteld en alvorens het aanleveren van deze gegevens heeft u de aanvraag niet geannuleerd of aangegeven dat het niet meer nodig was. Om deze reden heeft u dan ook samen met de gegevens van de hulp een factuur ontvangen. Welke dan ook terecht is opgelegd.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!