Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Keurmerk webwinkelWij maken deel uit van een erkend leerbedrijf

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 7.7

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Zoetermeer op 18-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De persoon die ik nu heb heeft haar werk goed verricht en ben ik zeer blij mee. Wel jammer dat de eerste twee niet volgens plan verliepen.

Door uit Breda op 15-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

We hebben net een intake gesprek gehad en zijn tot nu toe erg enthousiast. We zijn benieuwd hoe het schoonmaken gaat verlopen, maar tot nu toe erg enthousiast.

Door uit Groningen op 15-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tot nu toe positief

Door uit Eindhoven op 13-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Een snelle selectie

Door uit Arnhem op 09-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Er wordt steeds snel gereageerd als ik vragen heb. En er zijn voldoende kandidaten in mijn omgeving beschikbaar

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij proberen altijd zo snel mogelijk een goede match te kunnen maken met een kandidaat. Hierin blijven we echter afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving.

Door uit Maastricht op 07-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede schoonmakers

Door uit Utrecht op 04-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik ben benieuwd hoe ze het gaat doen! Tot nu toe ging alles erg snel

Door uit Bodegraven op 04-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het koste wat moeite om daadwerkelijk iemand aan de slag te krijgen bij ons. Na wat misverstanden over en weer heb ik het de voordeel van de twijfel gegeven(dat komt ook omdat je voor het zoeken sowieso al een rekening krijgt en als je geen schoonmaker via hen krijgt je dat geld kwijt bent).

Door uit Venlo op 25-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Kijk goed op de website voordat je jezelf 'vrijblijvend inschrijft'. En ze gaan ook niet 'kostenloos op zoek!'. Dit kost €50.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Beste Anke, Bedankt voor deze feedback. Het is absoluut verstandig om een website goed door te lezen, voordat u een aanvraag indient. U heeft zich vrijblijvend ingeschreven, maar vervolgens heeft u zelf een aanvraag ingediend met het verzoek om een hulp voor u te laten zoeken.. zodra we iemand vinden brengen we kosten in rekening: we zijn namelijk voor u aan het werk geweest en hebben u binnen een dag een kandidaat aangedragen. Het is kosteloos als u niet tevreden bent met de hulp en wil dat wij opnieuw voor u aan de slag gaan. U gaf aan dat u zelf al iemand had gevonden. Daarmee komen de kosten die wij hebben gemaakt niet te vervallen. Op https://www.schoonmaak-student.nl/procedure vindt u de procedure. Vul het inschrijfformulier in. Geef hierbij uw persoonlijke gegevens op en voeg indien nodig opmerkingen toe. Zodra u ingeschreven bent, ontvangt u een bevestigingsmail. In deze mail staat een activeringslink, waarmee u uw persoonlijke account kunt activeren. Na activering van uw account kunt u op onze website in het menu op 'Mijn overzicht' klikken om uw persoonlijke gegevens te bekijken. Wanneer u een aanvraag in wilt dienen, kunt u aangeven voor hoeveel uur per week u een schoonmaakstudent wilt. Ook kunt u hier opgeven welke werkzaamheden de hulp uit dient te voeren en wat u verder van de hulp wenst. Voordat u een aanvraag gaat verzenden, dient u eerst onze algemene voorwaarden te lezen. Indien u hiermee akkoord gaat, wordt de aanvraag verzonden. Onze medewerkers zullen direct op zoek gaan naar een geschikte studenthulp in uw regio. Daarbij zullen zij altijd letten op de wensen die u heeft opgegeven. Als u een hulp toegewezen hebt gekregen, kunt u deze zelf bellen om een kennismakingsgesprek te plannen. U krijgt hierdoor de gelegenheid om de studenthulp te leren kennen. Wanneer er een klik is, maakt u een afspraak voor de eerste werkdag. Ook dient u in een contract vast te leggen met daarin wat de onderlinge afspraken zijn die u hebt gemaakt met de hulp. En is er geen klik? Dan zoeken wij kosteloos naar een nieuwe kandidaat. We vinden het jammer dat dit u niet voldoende duidelijk is geworden.

Door uit Groningen op 23-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik vind leuk

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!