Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Wij zijn aangesloten bij:

Keurmerk webwinkelWij maken deel uit van een erkend leerbedrijf

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Wateringen op 18-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

met eerste contact tevreden

Door uit 's-Gravenhage op 17-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Geen aanvaardbare hulp en wel een factuur sturen!

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Bedankt voor uw feedback en vervelend dat u onze dienstverlening zo hebt ervaren. Wij hebben u een kandidaat voorgesteld die bij ons heeft aangegeven beschikbaar te zijn voor uw aanvraag. Samen met het toezenden van de gegevens sturen wij inderdaad een factuur. U krijgt bij ons een jaar garantie waarin wij zonder extra kosten opzoek kunnen naar een nieuwe kandidaat. Wij hebben van u begrepen dat de voorgestelde hulp is gestopt en/of iets anders had. Uiteraard is het mogelijk dat een hulp in de tussentijd van het reageren op de aanvraag tot er contact is geweest, een andere baan heeft geaccepteerd. Dit kunnen wij helaas niet voorkomen. Inmiddels heeft u aangegeven dat wij kunnen stoppen met zoeken en heeft u de factuur ook niet hoeven te betalen.

Door uit Groningen op 12-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima.

Door uit Rotterdam op 21-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

in afwachting éérste werkdag.

Door uit Rotterdam op 17-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Super deze samenwerking

Door uit Nijkerkerveen op 17-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Goedemorgen, Helaas viel mijn match wel tegen naar mijn verwachting. Ik verwachtte een nederlandse studente die een bijbaantje had met het schoonmaken. Mijn match bleek een buitenlandse vrouw te zijn die haar kleine dochtertje mee had op de kennismaking en ook bij de eerste schoonmaakbeurt. Daarnaast is haar nederlands minimaal waardoor er misverstanden ontstaan. Ik zou graag nog een nieuwe match aangeboden krijgen.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Erg vervelend dat het zo is verlopen. Wij zullen uiteraard voor u verder zoeken.

Door uit Assen op 10-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

tevreden, snelle match en geschikte kandidaat.

Door uit Sint Jansteen op 30-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Schoonmaakstudent heeft nog veel begeleiding nodig maar is van goede wil.

Door uit Eindhoven op 27-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede service

Door uit Meppel op 25-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ingeschreven en binnen een dag een schoonmaakster.

Door uit Nijmegen op 25-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het lijkt alsof we makkelijk aan een goede hulp zijn gekomen op deze manier. Even kijken hoe ze zodadelijk ook echt werkt

Door uit Maastricht op 23-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De kosten waren voor mij niet echt duidelijk. Na aanleiding daarvan beter moeten lezen.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend dat dit niet voor u duidelijk was. Op de website en in de voorwaarden alvorens de aanvraag wordt ingediend, staan de kosten voor de bemiddeling vermeld. Ik zie wel dat er inmiddels een contract is aangemaakt met een hulp. Hopelijk leidt dit tot een langdurige samenwerking.

Door uit Groningen op 19-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

-

Door uit Hulsberg op 26-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er is snel op mijn vraag ingegaan. goede follow-up.

Door uit Numansdorp op 25-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nette hulp met inzicht in het werk. Genoeg werkervaring

Door uit Heerhugowaard op 19-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Tevreden over service. Kandidate voldoet aan wensen.

Door uit Amersfoort op 19-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er is snel een match gevonden. Vandaag kennis gemaakt. En er is een goede klik. Volgende week beginnen. Super.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!