Wachtwoord vergeten?
Inschrijven!

Ervaringen met een schoonmaak student

Gemiddelde Score 7.5

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Van Riel

Mevrouw Terpstra

Mevrouw van Hillo

Meneer van der Dussen

Mevrouw Pallandt

Mevrouw Glasbergen
Laad meer ervaringen

Door uit Baarn op 10-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Samantha maakt prima schoon. Ben tevreden.

Door uit Renkum op 10-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Jammer genoeg heb ik maanden op een match moeten wachten, het netwerk is dus niet zo groot als ik had verwacht. Toen ik belde voor advies, werd ik zeer onvriendelijk, zelfs arrogant te woord gestaan. Ik heb geen klacht ingediend, maar was daar wel toe geneigd. Heel klantonvriendelijk! Het geautomatiseerde mailcontact verloopt naar wens: er wordt op tijd geïnformeerd over de status van de aanvraag. Als er eenmaal een match is, is de administratie goed op orde in de zin dat facturen op tijd worden gestuurd en altijd kloppen.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Ons bestand met hulpen is groot, echter is het wel geheel afhankelijk van uw eisen of de hulpen hieraan kunnen voldoen. Wij zijn verder ook geheel afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulp uit uw omgeving. Wij hebben gelukkig alsnog een hulp voor u gevonden die al enige tijd bij u werkt.

Door uit Rotterdam op 10-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Let op, dat zelfs zonder schoonmaakster of enig gebruik kosten worden gerekend. Ik zag zelf voor het eerst dit bedrijf naar aanleiding van een factuur, in mijn opinie zeer onterecht. Valt niet over in gesprek te gaan, alleen: ik snap niet dat je ons durft te beschuldigen..... Als je netjes aangeeft dat dit een vergissing moet zijn geweest en er dan nog geen regeling wordt getroffen vind ik raar......

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

U bent ingeschreven met het emailadres waar u de factuur voor bemiddeling heeft gehad. Wij geven nadrukkelijk aan dat wij voor u opzoek gaan naar een huishoudelijke hulp via de mail krijgt u hier een bevestiging van. Daarnaast geven we ook aan dat u een factuur kunt verwachten zodra wij gegevens leveren van een kandidaat die wij hebben geselecteerd op uw wensen en eisen. De kandidaat die u we aan u hebben voorgesteld heeft u zelfs een contactverzoek gestuurd en hiermee heeft ze duidelijk aangegeven graag bij u aan het werk te gaan. Op het moment dat wij gegevens van een hulp leveren is de dienst geleverd die u heeft aangevraagd. Wij hebben u in diverse mails proberen uit te leggen waar de factuur op is gebaseerd echter heeft u aangegeven niet te willen voldoen aan de betaling. Wij hebben aangeboden een nieuwe kandidaat voor u te zoeken als oplossing aangezien wij 1 jaar garantie bieden. Echter ziet u helemaal af van onze dienst. Indien u zelf afziet van de dienst vervallen de kosten niet. Wij kunnen verrichte arbeid niet meer ongedaan maken. Wij vinden het dan ook erg jammer dat u niet tevreden bent. Indien u zich heeft bedacht horen we graag en kunt u alsnog gebruik maken van onze dienst.

Door uit Maastricht op 03-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

2x selectie student, die niet reageren op mail of app en bij telefoontje Hoorn erop gooien. Dit gemaild naar schoonmaak-student maar standaard voorgevormd antwoord terug. Bij reminder mails ivm lang uitblijven van voorstel nieuwe kandidaat ‘toevallig’ altijd < 24 uur nieuwe kandidaat gevonden.Geen aanrader deze site.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Wij doen zoveel mogelijk ons best om u snel te kunnen voorzien van een hulp die past bij uw wensen eisen. Bedankt voor uw feedback.

Door uit Zeist op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De hulp door schoonmaakstudent geadviseerd doet het werk op een uitstekende manier. Ook wordt de administratieve afwikkeling goed verzorgd.

Door uit Vleuten op 28-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Afspraak gemaakt met schoonmaakhulp, zit te wachten, komt niet. Nieuwe afspraak gemaakt,krijg bericht dat ze niet komt. Slechte ervaring.

Reactie op deze feedback door het team van schoonmaak-student.nl:

Erg vervelend dat de hulp de afspraak niet is nagekomen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij bieden u een jaar garantie waarin wij zonder extra kosten verder kunnen zoeken.

Door uit Vlaardingen op 26-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nog geen lange ervaring.maar de eerste dag ging prima.gezellig gepraat enzo...

Door uit 's-Gravenhage op 24-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Schoonmaker werkt hard, zonder pauzes. Leert snel, veel eigen initiatief, prima Iedere veertien dagen een extra beurt voor één ruimte.

Door uit Vlaardingen op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Als de student niet meer kan werken krijg je na paar weken een nieuwe die is net zo goed als die die je gewent bent .

Door uit Amsterdam op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

hardwerkend , doortastend ,vaardig ,flexibel met goede inzet kortom aardige schoonmaker- zeer tevreden .

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!